CEO Galaxy Digital, Mike Novogratz: Bitcoin klaar voor flinke groei!

//CEO Galaxy Digital, Mike Novogratz: Bitcoin klaar voor flinke groei!

CEO Galaxy Digital, Mike Novogratz: Bitcoin klaar voor flinke groei!

Mike Novogratz, oprichter en CEO van Galaxy Digital en Bitcoin-bull bij uitstek, stelt in CNNMoney’s “Markets Now” dat Bitcoin (BTC) klaar is voor een flinke prijsstijging nu instellingen erin beginnen te investeren en grote bedrijven BTC beginnen te accepteren. Novogratz wees erop dat exchanges en grote bedrijven de cryptocurrency steeds meer serieus beginnen te nemen:

Je ziet nu instellingen instromen. Starbucks en Microsoft zullen het je mogelijk maken Bitcoin te gebruiken […]. Naarmate je meer adoptie van mensen krijgt die zich er gewoon gemakkelijk bij voelen, voelt het alsof het [de BTC-prijs] snel zal stijgen.

Tevens verwacht Novogratz dat meer instellingen op de korte termijn aan zullen haken omdat ze bang zijn de boot te zullen missen (het welbekende fear of missing out (FOMO)-principe) en stelt dat er “opeens een institutionele FOMO heerst”.

Nadat de Bitcoin-prijs eind vorig jaar bijna de $20.000 aantikte en gedurende dit jaar tweederde van haar waarde verloor, stelt Novogratz dat de cryptomarkt begin september haar bodem bereikt had. Halverwege die maand stelde hij dat de markt een dieptepunt bereikte toen een algemene sell-off ervoor zorgde dat de totale marktkapitalisatie daalde tot rond de $186 miljard. Momenteel heeft de totale crypto-markt weer een waarde van tegen de $223 miljard en zegt Novogratz het momentum in het eerste kwartaal van 2019 te verwachten.

Vorige week nog stelde Novogratz dat Bitcoin tegen het einde van het jaar een toename van 30% zou kunnen realiseren als het de belangrijkste ‘resistance levels’ van $6.800, $8,800 en $10.000 weet te overtreffen. Op dat moment zouden zullen volgens hem instellingen de markt betreden dankzij vertrouwde custodian solutions.

Bron Crypto Insiders

By |2018-10-01T03:54:49+00:00oktober 1st, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie