CEO Galaxy Digital, Michael Novogratz: Bitcoin is over haar dieptepunt heen

//CEO Galaxy Digital, Michael Novogratz: Bitcoin is over haar dieptepunt heen

CEO Galaxy Digital, Michael Novogratz: Bitcoin is over haar dieptepunt heen

Michael Novogratz, miljardair en voormalig hedge-fund manager, zegt in een interview met Yahoo Finance tijdens de “All Markets Summit” dat hij van mening is dat Bitcoin over haar dieptepunt heen is.

Volgens de CEO van Galaxy Digital heeft de cryptocurrency-markt een “seller fatigue” bereikt, oftewel een vermoeidheid in de verkoop.

Bitcoin heeft de $6.000 vastgehouden. Ja, het is van haar hoogtepunt af, maar het heeft zich gevestigd als een legitiem waarde-opslagmiddel. Ik denk dat instellingen op weg zijn om te gaan investeren. Het is schokkend hoeveel er gebeurd is.

Aldus Michael Novogratz. De voormalig Wall Street-handelaar deed vorige week een dergelijke uitspraak waarin hij aangaf te geloven dat koers van Bitcoin haar bodem heeft bereikt. De Bitcoin koers staat momenteel zelfs op $6.700.

Verder zegt hij, tijdens het interview, dat de crypto-markt en de cannabismarkt in de Verenigde Staten gelijkenis vertonen. Hij vergelijkt de huidige koersen van de cannabis voorraden met de koersen van Bitcoin en Ethereum in 2017. Novogratz legt uit:

De cannabishandel zal gaan groeien en groeien, en relatief snel. De koersprijzen van cannabisvoorraden van vandaag voelen aan als de koersen van Bitcoin en Ethereum in december van vorig jaar.

Bron Crypto Insiders

By |2018-09-22T06:16:24+00:00september 22nd, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie