CEO Binance Changpeng Zhao: “oktober tot december worden goede maanden voor de markt”

//CEO Binance Changpeng Zhao: “oktober tot december worden goede maanden voor de markt”

CEO Binance Changpeng Zhao: “oktober tot december worden goede maanden voor de markt”

Een steeds groter groeiend aantal mensen verwacht een positief einde van het jaar voor Bitcoin en andere cryptocurrencies. Mede gesteund door goede herinneringen aan Bitcoin’s prijsstijging naar $20.000 eind 2017.

Een van de mensen die denkt dat het laatste kwartaal veel goeds belooft, is niemand minder dan mede-oprichter en CEO van Binance, Changpeng Zhao (CZ). In een recent interview met CryptoGlobe gaf hij toe dat hij niet het type is dat actief cryptocurrencies verhandelt – “Ik koop altijd en houd vast”, zei hij – maar dat hij ook een positief einde van het jaar verwacht.

Hij verzet zich tegen zijn eigen mening door te zeggen: “Ik maak geen voorspellingen, ik reageer gewoon”, maar hij wijst er ook op dat “van oktober tot december de goede maanden zijn. Voor Kerstmis zijn meestal de maanden waarin de markten stijgen “, daarbij waarschuwt hij: “ik zeg niet dat dit dit jaar zal gebeuren, of dat het niet zal gebeuren “.

Toch is Zhao een van de velen die ervan overtuigd is dat “de bull-markt zal terugkeren”, en er is een breder gevoel in de markt voor een aanstaande run op cryptocurrencies die opnieuw een piek in de prijzen zullen zien.

CZ maakt in zijn interview het punt dat hij de prijzen op basis van een jaar beoordeelt, erop wijzend dat toen Bitcoin vorig jaar haar beruchte prijsstijging trof, het slechts voor “een week of zo” was. Zhao’s ogen staan gericht op de lange termijn en hij blijft vasthouden aan zijn overtuiging dat de waarde van cryptocurrencies uiteindelijk verder zal stijgen. Maar voor nu: HODL!

Bron Crypto Insiders

By |2018-09-28T16:21:35+00:00september 28th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie