CEO Binance Changpeng Zhao is het niet eens met uitspraak Vitalik Buterin

//CEO Binance Changpeng Zhao is het niet eens met uitspraak Vitalik Buterin

CEO Binance Changpeng Zhao is het niet eens met uitspraak Vitalik Buterin

Vitalik Buterin, mede-oprichter van Ethereum (ETH) tweette op 11 september dat “er geen kans op nog een groei van 1000% mee te maken in de crypto-ruimte”. Met die uitspraak ontketende Buterin een stormvloed aan kritiek op Twitter en ook Changpeng Zhao, CEO van Binance, was het niet met Buterin eens en zei het volgende:

Ik ben het hier nog steeds niet mee eens. Ik zeg dat “crypto absoluut nog 1000x en wel meer zal groeien!” Alleen al bij het bereiken van de USD-marktkapitalisatie is het al bijna verduizendvoudigd (en dat is dan maar één valuta met zeer beperkte use case), en de derivatenmarkt is zoveel groter.

I still disagree with this. I will say "crypto will absolutely grow 1000x and more!" Just reaching USD market cap will give it close to 1000x, (that's just one currency with severely restricted use case), and the derivatives market is so much bigger. https://t.co/bvSttEeCmc

— CZ Binance (@cz_binance) September 12, 2018

Volgens Zhao, die op Twitter als CZ door het leven gaat, kan een duizendvoudige prijsstijging als iets onrealistisch beschouwd worden als we naar deze doelstelling kijken vanuit het oogpunt van de traditionele financiële markt. Maar tegelijkertijd benadrukte hij dat de markt voor cryptocurrency een groot potentieel heeft om de traditionele markt te overstijgen:

Je kunt de omvang van de traditionele markt ook niet gebruiken om het het potentieel van nieuwe technologieën of industrieën te meten. Als je de grootte van de taximarkt gebruikt zou hebben (en mensen hebben dat gedaan) om het potentieel van Uber in te schatten, zou je er flink naast zitten.

You also can't use traditional market size to measure potential for new technologies or industries. If you used (and people have) taxi market size to estimate Uber's potential, you would be off by quite a bit.

— CZ Binance (@cz_binance) September 12, 2018

Bron Crypto Insiders

By |2018-09-15T06:35:40+00:00september 15th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie