CBOE trekt regelwijzigingsverzoek in om Bitcoin Exchange Traded Fund in

//CBOE trekt regelwijzigingsverzoek in om Bitcoin Exchange Traded Fund in

CBOE trekt regelwijzigingsverzoek in om Bitcoin Exchange Traded Fund in

De BZX Equity Exchange van de Chicago Board Options Exchange (CBOE) heeft zijn verzoek om een ​​regelwijziging door de Securities and Exchange Commission (SEC) van de Verenigde Staten ingetrokken. Volgens een officiële kennisgeving gepubliceerd op 23 januari trok BZX een voorgestelde regelwijziging in waarmee het een Bitcoin (BTC) exchange traded fund (ETF) kon opsommen.

ETF’s zijn effecten die activa volgen die evenredig is vertegenwoordigd in de aandelen van het fonds. Ze worden door sommigen gezien als een potentiële stap voorwaarts voor de massale acceptatie van cryptocurrencies als een gereguleerd en passief beleggingsinstrument.

De ETF in kwestie werd ondersteund door investeringsfirma VanEck en financiële dienstverlener SolidX. Het voorstel, dat eerst in juni 2018 bij de SEC was ingediend, ondervond verschillende vertragingen, aangezien de Amerikaanse financiële waakhond zijn beslissing over de wijziging van de regel uit hoofde van Section 19 van de Securities Exchange Act opschortte. Een definitieve deadline voor het besluit was vastgesteld op 27 februari.

Een CBOE woordvoerder vertelde Cointelegraph dat het besluit om zijn verzoek in te trekken, een gevolg was van de sluiting door de Amerikaanse overheid toen het einde van de evaluatieperiode naderde. Sommige juristen hebben opgemerkt dat de SEC op beperkte schaal zal werken vanwege de sluiting, die het gevolg is van een politieke impasse over een voorgestelde muur aan de grens tussen de Verenigde Staten en Mexico. Volgens de woordvoerder is CBOE van plan om een ​​aanvraag op een later tijdstip opnieuw in te dienen.

Volgens een SEC aanvraag is de prijs van elk aandeel van de VanEck SolidX Bitcoin Trust vastgesteld op $ 200.000. CEO Daniel H. Gallancy van SolidX zei dat de hoge prijs de intentie van het fonds weerspiegelt om zich te concentreren op institutionele beleggers in plaats van particuliere beleggers.

Sommige experts hebben twijfel geuit over de toekomst van een Bitcoin ETF. Vorige week, crypto ondernemer en reguliere CNBC bijdrager Brian Kelly zei dat er “geen schot” is voor Bitcoin ETF goedkeuring in 2019.

Kelly zei dat het niet waarschijnlijk is dat de SEC van zijn sceptische positie in de richting van crypto-ETF’s zal veranderen, omdat ‘er te veel is die niet is opgelost’. Volgens de analist zal het meer dan een jaar duren om bestaande problemen op te lossen.

SEC commissaris Hester Peirce – “Crypto Mom” ​​genoemd vanwege haar afwijkende mening over het besluit van de commissie om een ​​Bitcoin ETF te weigeren, stelde de Winklevoss tweeling voor – zei dat een Bitcoin ETF “absoluut mogelijk is”, maar het kan een tijdje duren:

“Absoluut mogelijk zou over 20 jaar kunnen zijn of het zou morgen kunnen zijn. Houd je adem niet in. De SEC heeft lang geduurd om Finhub te [vaststellen]. Het kan nog langer duren om een ​​op de beurs verhandeld product goed te keuren. “

Did you like this?
Tip Kevin Koolmees with Cryptocurrency

Donate Bitcoin to Kevin Koolmees

Scan to Donate Bitcoin to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some bitcoin:

Donate Bitcoin Cash to Kevin Koolmees

Scan to Donate Bitcoin Cash to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send bitcoin:

Donate Ethereum to Kevin Koolmees

Scan to Donate Ethereum to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Ether:

Donate Litecoin to Kevin Koolmees

Scan to Donate Litecoin to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Litecoin:

Donate Monero to Kevin Koolmees

Scan to Donate Monero to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Monero:

Donate ZCash to Kevin Koolmees

Scan to Donate ZCash to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some ZCash:
By |2019-01-24T02:39:55+00:00januari 24th, 2019|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Leave A Comment