Input Output Hong Kong (IOHK), het bedrijf achter Cardano (ADA), plaatst nieuwe vacatures in de aanloop naar de lancering van de Alonzo-upgrade in augustus die smart contracts functionaliteit gaat toevoegen aan de op zeven na grootste cryptocurrency.

IOHK marketing en communicatie directeur Tim Harrison zegt dat het bedrijf op een hiring spree is te midden van de stijgende belangstelling voor het smart contract platform.

“We Huren Developers in! Nu we steeds dichter bij de uitrol van smarts contracts op Cardano komen zien we een piek in de belangstelling van ontwikkelaars. Spannende tijden. Dus bouwen we een nieuw toegewijd team om deze snelgroeiende gemeenschap goed te kunnen bedienen en hen aan boord te helpen.”

Crypto trader
Automatisch handelen in crypto? Lees hier meer!

Het bedrijf is op zoek naar een Haskell consultant voor het professional services team om smart contracts te ontwerpen en implementeren voor zijn enterprise klanten.

“Je moet het Cardano-platform goed genoeg begrijpen om in staat te zijn om te adviseren over, te bouwen aan en problemen op te lossen met applicaties. Deze rol omvat het werken met zakelijke klanten, en vereist creativiteit, leergierigheid en het oplossen van complexe problemen. Een deel van de rol bestaat uit het ontmoeten van klanten, het begrijpen van hun business model en het oplossen van hun problemen met behulp van blockchain technologieën.”

Onderdeel van de vereisten voor deze functie is ervaring met het ontwikkelen van blockchain oplossingen en smart contracts.

In de lijsten staat er ook een voor een strategieconsultant die trends in de sector zal analyseren en governance kaders gaat ontwerpen voor gedecentraliseerde organisaties.

Een andere vacature is voor een solutions architect die zich gaat focussen tot de beoordeling van de nieuwste technologieën, blockchain onderzoek, en interne producten.

Bitvavo

Andere open posities zijn die voor een data engineer, kwantitatief analist, technisch consultant, en data strateeg.

Eerder deze maand kondigde IOHK aan dat de Alonzo-upgrade smart contracts gaat integreren in de Cardano-blockchain.

“Smart contracts markeren de volgende fase in de evolutie van Cardano als een wereldwijd gedistribueerd grootboek. Bij het ondersteunen van alledaagse zaken moet een blockchain garanderen dat individuen hun geld kunnen verplaatsen en op een veilige manier kunnen betalen voor producten.”

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer over automatisch handelen met trading software (bot).