Cardano heeft een nieuwe interoperabiliteit mijlpaal bereikt nu de Iagon Ethereum-Cardano token brug live gaat in beta versie.

Eind april kondigde Iagon, een gedecentraliseerd cloud computing platform, zijn migratie aan van de Ethereum blockchain naar Cardano. Daaropvolgend kondigde Iagon aan dat het 50% van zijn token voorraad van Ethereum naar Cardano had gemigreerd wat neerkomt op een totaal van 500 miljoen IAG tokens.

Zoals uitgelegd door het IAGON team, werd de speciaal gemaakte token bridge gebouwd om de conversie van ERC-20 IAG tokens naar CNT IAG tokens mogelijk te maken, zodat de tokens op de verschillende blockchains (Ethereum en Cardano) op elkaar kunnen inwerken.

De nieuwe brug vertrouwt op oplossingen van Milkomeda, een Layer 2-protocol, en het Nomad-protocol. Iagon zinspeelde ook op een plan om ondersteuning voor andere ERC20-projecten op te nemen, mits toegestaan.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Artikel-nieuw-design-2-1-1024x523.png
Maak een account of ga naar trading bot.

Cardano bereikte een scharniermoment in interoperabiliteit nadat de Milkomeda Foundation eind maart de lancering van Milkomeda C1 aankondigde. Cardano CI is een Layer 2 EVM compatibele sidechain die het mogelijk maakt Ethereum dApps te implementeren in het Cardano ecosysteem. Kort daarna ging de ADA-AGIX converter live, waardoor singularityNET native token AGIX interoperabel wordt met ADA.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is banner-Handleiding-bitcoinsiders-N.png
Leer alles over Crypto en NFT’s met deze handleidingen


Een voorgestelde routekaart die eerder werd gegeven door het moederbedrijf van Cardano, IOHK, geeft eind mei aan voor de gesloten publieke testnetfase, terwijl Vasil naar verwachting begin juni gelanceerd zal worden op het Cardano-testnet.

ADA wordt verhandeld op $ 0,48, een daling van bijna 6% in de afgelopen 24 uur.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en kom naar de Telegram om mee te discussiëren.