Charles Hoskinson is officieel uitgenodigd om een toespraak te houden over crypto en blockchain voor de Landbouwcommissie van het Amerikaanse Congres.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Artikel-nieuw-design-2-1-1024x523.png
Maak een account of ga naar trading bot.

De oprichter van Input Output Global en het Cardano-netwerk, Charles Hoskinson, heeft getweet dat er een officiële uitnodiging voor hem was binnengekomen om te spreken over blockchain en cryptocurrencies voor de Landbouwcommissie van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden.

De Landbouwcommissie werd in 1820 opgericht in verband met de landbouw en houdt tegenwoordig, naast andere taken, toezicht op grondstoffen, aangezien de meeste daarvan historisch gezien afkomstig zijn uit de landbouwsfeer – dingen die in grote hoeveelheden werden geteeld en vervolgens verkocht.

In 1974 werd in de VS de CFTC opgericht (de Commodity Futures Trading Commission) om de handel in grondstoffen futures te reguleren. De nieuw opgerichte CFTC maakte het bestaan van de Commodity Exchange Authority van het ministerie van Landbouw overbodig. Daarom heeft de Landbouwcommissie de CFTC nu gemachtigd om de handel in grondstoffen futures te reguleren.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is banner-Handleiding-bitcoinsiders-N.png
Leer alles over Crypto en NFT’s met deze handleidingen

Bitcoin en Ethereum zijn de afgelopen jaren aangemerkt als grondstoffen, en senatoren Kirsten Gillibrand en Cynthia Lummis hebben gesuggereerd dat ze dat blijven in hun onlangs voorgestelde wetsvoorstel. Andere digitale valuta’s kunnen echter worden behandeld als effecten of als “aanvullende activa”, zoals ADA en SOL.

Het evenement met Cardano’s Charles Hoskinson vindt volgende week plaats op 23 juni en het zal live worden uitgezonden op YouTube voor iedereen die geïnteresseerd is om te kijken.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en kom naar de Telegram om mee te discussiëren.