Cryptocurrency strateeg Michaël van de Poppe analyseert Cardano (ADA), dat met ongeveer 10% is gedaald vanaf het 7-daagse hoogtepunt dat werd geregistreerd rond de tijd dat de smart contracts functionaliteit werd toegevoegd.

Van de Poppe zegt dat voorafgaand aan de 12 september “Alonzo” upgrade, die Cardano’s smart contract tijdperk inluidde, ADA indrukwekkende koerswinsten boekte voordat het in een consolidatiefase belandde.

“Cardano is een van de sterkste bewegers geweest in de afgelopen maand na de eigenlijke crash in mei en de consolidatie daarna. Sinds augustus is het aan het opveren richting een nieuwe all-time high. Moet je dan een nieuwe uitbraak verwachten na zo’n grote run?”

De crypto-analist zegt dat een “nieuwe impulsgolf” voor Cardano waarschijnlijk pas gaat beginnen na een periode waarin de prijs zijwaarts beweegt.

“Ik denk dat als je in dit stadium een waardering van $ 100 miljard van Cardano ziet, het niet logisch is om te verwachten dat de uitbraak plaatsvindt bij het feitelijke evenement, gezien het feit dat het feitelijke evenement al was ingeprijsd.

Dus wat we nu zien is dat de prijs teruggaat naar evenwicht, naar het gemiddelde, met wat consolidatie voordat de nieuwe impulsgolf kan beginnen.”

Op de Cardano/Tether (ADA/USDT) grafiek zegt Van de Poppe dat het “zeer belangrijke steunniveau” rond de $2 prijs ligt, waar een impulsgolf waarschijnlijk zal beginnen na een consolidatiefase.

“Je moet kijken naar de range rond $2 als een zeer belangrijk steunniveau…

…vanaf hier tot $2 kun je denk ik gewoon DCA [Dollar Cost Average] en dan maak je je klaar om naar de nieuwe impulsgolf te kijken. Dus na elke grote beweging, zullen we een soort consolidatie hebben.”

Op de Cardano/Bitcoin (ADA/BTC) grafiek zegt de crypto analist dat het niveau om in de gaten te houden als een mogelijk instapmoment rond de 0,0000448 BTC ($ 2,14) prijs ligt.

“Dus de niveaus die ik in dit stadium cruciaal in de gaten houd voor Cardano voor het Bitcoin-paar is nog steeds deze regio [0,0000448 BTC] …

Bitvavo

Als we daaronder breken, is het laatste niveau dat Cardano moet vasthouden het niveau rond 0,000036 BTC ($1,72). Als dat breekt, denk ik dat de algemene impuls golf weg is. Dus in deze regionen moet je kijken om Cardano te kopen, of op zijn minst kijken om die positie te accumuleren, als je geïnteresseerd bent in de eigenlijke cryptocurrency. En als we onder de 0,000036 BTC zakken, denk ik dat je eruit wilt zijn.”

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goed rendement kan worden behaald. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen.

Wordt lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen.

Lees hier meer Cryptocurrency nieuws.