Belangrijke punten:

  • Cardano Summit 2021 zal dit weekend virtueel plaatsvinden in verschillende steden.
  • Tijdens de top zal Cardano zijn prestaties tot nu toe laten zien en belangrijke aankondigingen doen.
  • Deelnemers uit de industrie kijken uit naar aankondigingen over Cardano’s layer-2 scaling oplossing, Hydra.
  • De langverwachte Cardano Summit 2021 is gepland voor 25-26 september en wordt het grootste en meest opwindende evenement tot nu toe, georganiseerd door de organisaties achter de ontwikkeling en promotie van het Cardano blockchain netwerk.

Het formaat van de top is zowel in persoon als virtueel en zal gelijktijdig worden gehouden in verschillende steden in Afrika, Europa en de VS. De door de gemeenschap geleide evenementen zullen ook plaatsvinden in zes continenten en meer dan 50 landen. Deelname is ook gratis en vereist alleen dat geïnteresseerden zich registreren op de website van de top.

Tijdens de top is Cardano van plan om “industrie-bepalende aankondigingen” te doen en ook na te denken over het jaar dat het tot nu toe heeft gehad en waarin het meest recentelijk smart contracts mogelijkheden heeft gelanceerd die betekenen dat gedecentraliseerde toepassingen nu kunnen worden gebouwd op de blockchain. Ze zullen ook de nieuwste Cardano-ontwikkelingen laten zien en er zullen opmerkelijke politieke figuren, tech-persoonlijkheden, wetenschappers, gepubliceerde academici op het gebied van blockchain, en zakelijke leiders aanwezig zijn die zullen deelnemen aan discussies over onderwerpen zoals duurzaamheid, regelgeving, blockchain adoptie, en hoe de wereld te empoweren via het Cardano-netwerk.

Specifiek, EMURGO, de investeringstak van Cardano zal dialogen en exposities leiden over “creatieve blockchain toepassingen voor bedrijven en overheden,” terwijl de Cardano Foundation, de non-profit verantwoordelijk voor het bijhouden van Cardano’s ontwikkeling op lange termijn, zich zal richten op “Cardano’s traject naar het leveren van sociale en financiële diensten aan de minst ontwikkelde delen van de wereld.”

Voor Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano en ook CEO van IOHK, is de top een kans om te laten zien wat het werk van zes jaar “intensieve ontwikkeling en peer-reviewed academisch onderzoek” heeft opgeleverd aan de rest van de wereld.

Ken Kodama, CEO van EMURGO, die hetzelfde sentiment deelt als Hoskinson, zei dat het evenement een speciale gelegenheid was, vooral omdat dit jaar de blockchain de mogelijkheden voor gedecentraliseerde toepassingen heeft ingeluid.

“Cardano luidt gedecentraliseerde financiën in, een nieuw ras van NFT’s en andere gedecentraliseerde diensten voor een steeds groter wordende wereldwijde gebruikersbasis. Als een van de oprichtende entiteiten van Cardano, kijken we ernaar uit om meer details te delen over onze plannen om de ontwikkeling van deze diensten te ondersteunen via Yoroi Wallet en onze kernbedrijfsgebieden.” zei Kodama gisteren in een officieel persbericht.

Een aspect van de top waar deelnemers naar uit zullen kijken is de officiële aankondiging en discussies rondom de ontwikkeling van Cardano’s layer 2 scaling oplossing, Hydra. IOHK heeft al aangekondigd dat de implementatie van Hydra de volgende mijlpaal is die het netwerk wil bereiken.

Volgens Charles Hoskinson is Hydra al in ontwikkeling op de Alonzo hard fork. Het wordt gefactureerd om het netwerk te helpen de doorvoer te maximaliseren en latentie te minimaliseren terwijl er weinig tot geen kosten zijn, en de opslagvereisten sterk te verminderen door transacties off-chain te verwerken voor een set van gebruikers terwijl het het grootboek van de hoofd-keten gebruikt als de veilige vereffeningslaag.

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goed rendement kan worden behaald. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen.

Wordt lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen.

Lees hier meer Cryptocurrency nieuws.