Cardano’s ontwikkelteam, Input Output heeft een nieuwe light wallet gemaakt die Lace heet. Deze nieuwe portemonnee heeft een heleboel functies, volgens het ontwikkelteam kunnen gebruikers met de portemonnee vooral hun cryptocurrencies op één plaats beheren, controleren en bewaren.

De portemonnee zal gebruikers ook hun Non-Fungible Tokens (NFT’s) op dezelfde plaats laten bewaren, waardoor gebruikers al hun digitale bezittingen in één portemonnee kunnen beheren zonder afhankelijk te zijn van oplossingen van derden. De nieuwe portemonnee, Lace, werd gebouwd met behulp van een side chain oplossing van Cardano’s ontwikkelingsteam.

De voornaamste focus voor deze ontwikkelaars was het kanaliseren van hun inspanningen om interoperabiliteit tussen de Cardano en Ethereum netwerken te introduceren. Momenteel bevindt deze vernieuwing zich nog in de testfase en binnenkort zal ze overgaan naar de uitvoeringsfase.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Artikel-nieuw-design-2-1-1024x523.png
Maak een account of ga naar trading bot.

Andere kenmerken van de Cardano light wallet

Tot de eigenschappen en kenmerken van de portemonnee behoren interoperabiliteit en de mogelijkheid om verschillende blockchain systemen te gebruiken, niet alleen Cardano.

Zoals hierboven vermeld is interoperabiliteit het voornaamste aandachtspunt van de ontwikkelaars geweest. De bouwers zullen binnenkort beginnen met het implementeren van andere zijketens, samen met het verbinden met alle andere blockchains. Het belangrijkste doel is om Lace tot “one-stop-shop” portemonnee te maken.

Deze lichte portemonnee moet in staat zijn alle andere oplossingen te vervangen en alles van Web3 op één bepaalde plaats samen te brengen. Het doel met Lace is ervoor te zorgen dat de Web3 ruimte gemakkelijk voor iedereen opengesteld kan worden.

Bij andere kenmerken vermeldde de landingspagina van Lace 1.0 dat veiligheid een van hun belangrijkste prioriteiten is. Ze zijn van plan dat te bereiken met behulp van een extra beveiligingsintegratie van de hardware wallet. Lace zal gebruikers ook hun ADA laten inzetten, waarmee ze hun beloningen kunnen gaan ontvangen.

Over het geheel genomen is het een platform dat digitale activa combineert met een NFT galerij en een DApp connector die gemakkelijke staking omvat om de intrede in de Web3 naadloos zowel als plezierig te maken.

Aurus
Aurus biedt het perfecte decentrale alternatief ten opzichte van gemiddelde stablecoin en is daarmee de missende schakel tussen crypto en fiat, Klik hier en lees meer.

Speciale aandacht besteed aan het ontwerp van de portemonnee

Het Input Output team heeft speciaal aandacht besteed aan het ontwerp van de portemonnee. Volgens bronnen is Lace zo ontworpen dat zowel een nieuwkomer als een ervaren gebruiker de functionaliteiten van de portemonnee gemakkelijker kan begrijpen.

Deze portemonnee is gemakkelijk te gebruiken omdat hij niet al het jargon uit de crypto wereld bevat, dat meestal gevuld is met tonnen handleidingen. Deze portemonnee zal gefaciliteerd worden door een gratis gedecentraliseerde app store die faciliteiten zal bevatten voor zowel ontwikkelaars als gewone gebruikers.

Deze gebruikers zullen ook toegang kunnen krijgen tot veel van zulke DApps die op Cardano gebouwd zijn, in plaats van afhankelijk te zijn van iOS of Android apps die onder de centralisatie van bedrijven vallen.

Cardano
Cardano handelde op $0.51 op de vier-uurs grafiek | Bron: ADAUSD op TradingView

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en kom naar de Telegram om mee te discussiëren.

Adverteren op crypto-gids.nl? KLIK HIER