$ADA, de cryptocurrency met waarschijnlijk de meest gepassioneerde community op sociale media, wordt binnenkort genoteerd op een van ‘s werelds langstlopende cryptobeurzen (en ook Europa’s grootste cryptobeurs naar handelsvolume).

Op donderdag (18 november) kondigde Bitstamp aan dat het zich voorbereidt om $ADA te verwelkomen.

Begin direct! Maak een account

In een blogpost gepubliceerd op 18 november, begon de Bitstamp met het geven van een introductie tot Cardano en zijn native token $ADA:

“Cardano is een platform dat tools en tech biedt aan innovators en visionairs om hen te helpen, zoals Cardano zelf zegt, om ‘macht te herverdelen van onberekenbare structuren naar de marges naar individuen’. Het open-source project heeft hoge doelen – het creëren van een samenleving die veiliger, transparanter en eerlijker is. Het is ontworpen als de basis waarop positieve wereldwijde verandering in gang kan worden gezet…

“Cardano is een blockchain platform dat als doel heeft een gedecentraliseerd applicatie (DApp) ontwikkelplatform te zijn met multi-asset ledger en verifieerbare smart contracts. Het is het eerste blockchain platform dat gebouwd is op basis van peer-reviewed onderzoek. De oprichters claimen dat het veilig genoeg is om de gegevens van miljarden te beschermen, schaalbaar genoeg om wereldwijde systemen te huisvesten, en robuust genoeg om fundamentele veranderingen te ondersteunen…

“Het is een blockchain platform gebouwd op de Ouroboros, het proof-of-stake consensus protocol, en ontwikkeld met behulp van de Haskell programmeertaal die Cardano in staat stelt om evidence-based ontwikkeling na te streven. Dit zou een ongeëvenaarde veiligheid en stabiliteit opleveren. Het resultaat van de technologie, die wordt ondersteund door uitgebreid onderzoek en wetenschappelijke benaderingen om de best mogelijke oplossing te vinden die volledig schaalbaar is, is een blockchain-platform dat zeer indrukwekkend is in zijn mogelijkheden en prestaties, en dat echt in staat is om wereldwijde toepassingen, systemen en real-life zakelijke use cases te ondersteunen”.

Bitvavo
Koop voordelig 156 verschillende cryptocurrencies bij Bitvavo waaronder ADA

De blog post ging vervolgens uit te leggen de notering schema:

23 november: ” Stortingen en opnames open, maar handel is nog niet ingeschakeld.”
24 november (rond 11:00 A.M. UTC): “U zult in staat zijn om limietorders te plaatsen en te annuleren, maar ze zullen niet worden gematched.”
24 november (rond 03:00 P.M. UTC): “Order matching zal beginnen en transacties zullen normaal worden uitgevoerd.”

Dan, “zodra de orderboeken voldoende liquiditeit verzamelen”, zal Bitstamp “alle ordertypes en kaartaankopen ook inschakelen voor de nieuwe handelsparen.”

Een ander stukje goed nieuws voor $ADA HOLDERS dat gisteren naar buiten kwam is dat versie 4.5.0 van Cardano wallet Daedalus is uitgebracht.

Het Twitter account voor crypto focused YouTube kanaal “Altcoin Daily” zei eerder dat zowel Cardano als Polkadot zich in de “baby” fase van decveliopment bevinden, wat suggereert dat hun native tokens ($ADA en $DOT) een stuk hoger zouden kunnen gaan.

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen met een crypto trader.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.