Boudewijn Rooseboom (Medeoprichter Cyber Capital): “Tot nu toe behaalden we een rendement van meer dan 3.500 procent”

//Boudewijn Rooseboom (Medeoprichter Cyber Capital): “Tot nu toe behaalden we een rendement van meer dan 3.500 procent”

Boudewijn Rooseboom (Medeoprichter Cyber Capital): “Tot nu toe behaalden we een rendement van meer dan 3.500 procent”

We spraken Boudewijn Rooseboom medeoprichter van Cyber Capital, een investeringsfonds dat voornamelijk investeert in cryptovaluta’s gekeken naar fundamentele analyse.

Lange termijn

Sinds april 2016 investeerde het fonds al en kent het in het totaal een fenomenale performance van 3.557 procent, daar zij drie grote stijgingen in 2017 ten volle hebben weten te benutten.

Aangezien zij voor de lange termijn in de sector investeren, wat ook betekend dat het fonds geen short posities inzet, kent het dit jaar uiteraard een verlies daar de gehele markt in het rood staat.

Echter ziet Cyber Capital de lange termijn potentie en wil met haar fonds het kaf van het koren scheiden, dus alleen de echt potentieel goede cryptovaluta’s – tegenwoordig zo’n 65 – worden binnen het portfolio aangehouden.

Rooseboom: “Wij hebben een groot team analisten met een enorme kennis over de blockchaintechnologie en cryptovaluta’s in zijn algemeenheid. Onze investeringen baseren we op die kennis”

Samenwerking regelgevende instanties

Cyber Capital is er ook enorm op gebrand om de samenwerking aan te gaan met regelgevende instanties om van Nederland een jurisdictie te maken interessant genoeg voor blockchainbedrijven, iets wat Cyber Capital als investeerder in cryptovaluta’s in principe ook is, om zich hier te vestigen in een volledig gereguleerde omgeving.

Zo ver is het uiteraard nog niet, Nederland is bijvoorbeeld nog niet zo ver als bijvoorbeeld Malta of Gibraltar in het faciliteren van een duidelijk wetgevend kader, maar volgens Rooseboom zou het verschillende voordelen opleveren als dat wel zo zou zijn.

Flexibiliteit

Het in Amsterdam gevestigde fonds hoopt graag binnen Nederland te kunnen blijven opereren op de lange termijn en het werkt er dan ook hard aan om alle officiële partijen bij elkaar te brengen, zoals bijvoorbeeld de politiek en organisaties als de AFM, om een ideaal klimaat in Nederland te realiseren.

Het fonds kent eigenlijk een hele klassieke opbouw, hoewel participanten toch wekelijks in en uit kunnen stappen. Daarmee geven zij maximale flexibiliteit aan beleggers in een omgeving die wegens de hoge volatiliteit daar ook om vraagt. Bekijk voor de volledige informatie aangaande het fonds en het soort crypto’s waarin ze investeren het interview hier!

Bron Bitcoin Magazine

By |2018-07-17T13:55:03+00:00juli 17th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie