Binance Coin heeft een nieuwe historische piek bereikt en laat de all-time high van april achter zich

Drie uur geleden piekte de eigen munt van Binance, BNB, om een nieuwe all-time high van $ 641,86 te bereiken, volgens de gegevens verstrekt door CoinMarketCap.

Binance Coin bereikte zijn vorige ATH op het $628 niveau op 12 april. Sindsdien heeft BNB maar liefst $ 2 miljard toegevoegd aan zijn marktkapitalisatiewaarde, die op het moment van schrijven in totaal $ 97.102.482.232 bedraagt.

Crypto trader
Automatisch handelen in crypto? Lees hier meer!

Een van de waarschijnlijke redenen van de stijging van de activa naar het nieuwe historische prijsniveau is de recente aankondiging van Binance om zijn eigen marktplaats voor niet-fungibele tokens (NFT’s) te lanceren in juni.

Gebruikers kunnen daar naadloos NFT’s kunnen maken, kopen en verkopen.

Bovendien blijft Binance Smart Chain (BSC) een belangrijke rivaal van Ethereum voor gedecentraliseerde financiële toepassingen met tarieven die onvergelijkbaar lager zijn dan op de op een na grootste blockchain.

Bitvavo

Op het moment van schrijven wordt BNB verhandeld op $ 633 op de Binance beurs.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer over automatisch handelen met trading software (bot).