Blockchainpartij Dentacoin keynote spreker bij tandartscongres International Dental Show in Keulen

//Blockchainpartij Dentacoin keynote spreker bij tandartscongres International Dental Show in Keulen

Blockchainpartij Dentacoin keynote spreker bij tandartscongres International Dental Show in Keulen

Persbericht – De Dentacoin Foundation is het eerste blockchainbedrijf dat exposant is bij de komende editie van de International Dental Show (IDS). Tijdens deze beurs worden alle innovaties op tandheelkundig gebied gepresenteerd. De 38e editie vindt plaats van 12 tot en met 16 maart 2019 in Keulen. Dentacoin is te vinden bij standnummer K060-L069 in hal 11.3.

International Dental Show (IDS)

De organisatoren van IDS hebben meer dan 2.300+ exposanten uit alle hoeken van de wereld en 155.000+ gasten uit 157 landen op de 170.000 m² tentoonstellingsruimte. Jeremias Grenzebach, medeoprichter van Dentacoin: “Voor ons is deze deelname echt een doorbraak omdat we met onze propositie in het hart van de tandartsindustrie zitten. Het belang van blockchain gaat voor deze industrie alleen maar toenemen.”

Keynote Dentacoin

In een speciale Speakers Corner houdt Grenzebach een keynote speech om alle aanwezige tandartsen en marktleiders te informeren over de revolutionaire effecten van blockchaintechnologie op hun industrie. Tijdens de beurs wordt ook een nieuwe dienst Dentacoin Assurance gelanceerd., een verzekeringsconcept dat gericht is op preventie met lagere zorgkosten tot gevolg.

DCN cryptomunt

Dentacoin is in maart 2017 opgericht als de eerste blockchainoplossing voor de tandartsindustrie. Op moment van schrijven zijn er ruim 167.000 DCN transacties geregistreerd in de blockchain. De DCN cryptomunt wordt door 70 tandartspraktijken en leveranciers in 17 landen als officieel betaalmiddel gebruikt. Ook zijn er ruim 4.000 tandartsen en circa 80.000 mensen die gebruik maken van de het de platforms Dentacoin Trusted Reviews en DentaVox Market Research Platform en van de Dentacare Health Training App.

Voor IDS-gerelateerde vragen, interviewaanvragen, productdemonstraties en persoonlijke ontmoetingen kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

Disclaimer: dit artikel is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en Dentacoin.

Bron Bitcoin Magazine

By |2018-10-10T18:02:52+00:00oktober 10th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie