Blockchain-startup USAT beschermt intellectueel eigendom in wearables-industrie

//Blockchain-startup USAT beschermt intellectueel eigendom in wearables-industrie

Blockchain-startup USAT beschermt intellectueel eigendom in wearables-industrie

Persbericht – USAT Inc. is dé innovatieve blockchainoplossing voor makers voor intellectueel eigendom.  USAT Inc. wil de rechten van de uitvinder beschermen, maar deze ook een betere toegang geven tot de markt. USAT geeft prioriteit aan technologieën met een sociale impact, op lokaal en internationaal niveau.

USAT.inc

USAT Inc. heeft een voorkeur voor sociaal-maatschappelijke innovaties en legt een nadruk op educatie van de blockchain.  USAT Inc. is goed gepositioneerd om nieuwe, zeer concurrerende en ontwrichtende technologieën in opkomende markten te introduceren.

ScienSmart Calorimeter

Het tweede product van USAT Inc. dat op de markt zal worden gebracht, is de ScienSmart Calorimeter, die in de  gezondheids- en fitnessindustrie wordt geïntroduceerd. De ScienSmart Calorimeter is een aanzienlijk nauwkeuriger dan bestaande calorieënmeettechnologie waar onder meer Fitbit gebruik van maakt.

Concurrentievoordeel

De gezondheidsmarkt heeft bewezen zeer concurrerend te zijn, gedomineerd door verschillende grote marktspelers. Ze willen allemaal een concurrentievoordeel behalen ten opzichte van hun rivalen om marktaandeel te veroveren. Volgens zakenblad Forbes groeide de verkoop van wearables in het eerste kwartaal van 2015 met 200% ten opzichte van 2014. Anno 2018 ligt het aantal verkochte apparaten op 144 miljoen stuks, ruim drie keer zoveel als in 2014.

De ScienSmart Calorimeter heeft alle evaluatiefasen, inclusief de proof-of-concept en prototype, al afgerond en is bijna klaar voor commercieel gebruik. Deze gepatenteerde technologie kalibreert het lichaam van een individu en gebruikt de gegevens van het individu om de exacte hoeveelheid calorieën te leveren aan elke smartphone (rekening houdend met leeftijd, snelheid, activiteit, gezondheid, etc.). De bestaande technologie schat daarentegen alleen de hoeveelheid calorieën op basis van de hartslag en de input van willekeurige factoren zoals leeftijd en gewicht. De ScienSmart Calorimeter-technologie van USAT Inc. is de sleutel tot het hebben van een concurrentievoordeel in de draagbare technologiemarkt dankzij de extreem hoge, real-time nauwkeurigheid.

USAT tokens

Deze technologie wordt beschermd door twee individuele patenten en ondergaat experimentele en testfasen voorafgaand aan de product releasedatum in het vierde kwartaal van 2019. Als onderdeel van het bedrijfsmodel van USAT Inc. moet 15% van alle productverkopen worden gedaan in USAT-tokens, gekocht van de secundaire markt.

Disclaimer: dit persbericht is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en USAT.inc.

Advertisements

Bron Bitcoin Magazine

By |2018-09-11T07:51:25+00:00september 11th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie