Bitcoinsiders is een community gedreven project net als Bitcoin. Het staat open voor iedereen die een positieve contributie wilt leveren. Door onderdeel te worden van de telegram community is het mogelijk om ons een voorstel te doen wat die bijdrage kan inhouden. Het is een work in progress en daarom is de website nog niet helemaal af. De basis is er en vanaf dit stadium kan iedereen met een goed idee bijdragen aan de verdere ontwikkeling. Deel dit artikel en help ons om de community te laten groeien en vergeet niet om zelf onderdeel te worden van de telegram groep!

Op 30 juli 2015 ben ik dit project gestart als bitcoins-vergelijken.nl om de verschillende Bitcoin prijzen te vergelijken en inzichtelijk te maken voor gebruikers per beurs/exchange, maar inmiddels wil ik het laten uitgroeien tot veel meer. Door een community op te bouwen waar de juiste kennis zich met elkaar verbind heeft Bitcoinsiders het potentieel zich te ontwikkelen tot een interessant platform waar alles mogelijk is vanaf nieuws, educatie, NFT, vacatures, projecten, informatie, gids, concepten, crypto wisselen, trading bots, signals, video, podcast, metaverse en wat er ook maar bedacht wordt of gebouwd kan worden.

Stel je schrijft artikelen voor Bitcoinsiders kan je onder andere eigen referral links in je eigen author profiel gebruiken. Dit zorgt dan weer dat je commissie verdient via bijvoorbeeld Bitvavo, BinanceTrading Bots of andere partijen. Het is niet de bedoeling dat je zelf een promotie artikel over je bedrijf/munt schrijft met links in het artikel, maar een educatief artikel waar een verwijzing in zit is niet erg. De content moet meerwaarde hebben voor de community dat is het basis doel. Als je een heel ander idee hebt is daar ook wel iets voor te verzinnen hoe dit interessant kan zijn voor beide partijen.

Het kan ook zijn dat jij bezig bent met een mooi crypto project en extra founders zoekt of je bent een bedrijf en je zoekt developers of andere crypto gerelateerde rollen die nog invulling behoeven. Daarvoor kan je de Bitcoinsiders community gebruiken om de ideale kandidaat te zoeken die jouw project nodig heeft. Krijg jij nu enorm veel zin om mee te werken laat dit dan weten via Telegram.

Maak een account of ga naar trading bot.

Naast zelf artikelen schrijven is het ook mogelijk om te adverteren via banners, artikelen en/of ons social media kanalen. Doordat wij als community een enorm bereik hebben is het voor crypto gerelateerde bedrijven erg interessant om ons te gebruiken als ingang voor de Nederlandse markt. Geld wat binnenkomt via adverteren of donaties wordt gebruikt om de kanalen te verbeteren en in de toekomst voor acties, prijsvragen en andere leuke dingen waarmee de community weer extra aandacht genereert.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.