Bitcoin prijs rond $6500, bewegelijkheid bereikt dieptepunt

//Bitcoin prijs rond $6500, bewegelijkheid bereikt dieptepunt

Bitcoin prijs rond $6500, bewegelijkheid bereikt dieptepunt

De Bitcoin (BTC) prijs houdt vandaag 20 augustus stand maar maakt geen stappen vooruit. De volatiliteit daalt tot het laagste punt in 14 maanden tijd. De meeste altcoins zien hun koersen vandaag dalen.

Bitcoin koers deze week ijzingwekkend stil

Volgens de statistieken van CoinMarketCap is dit de zesde dag op rij dat we een stabiele Bitcoin koers zien. Dit noemen we in de crypto wereld ook wel horizontaal traden. Sinds 14 augustus is de Bitcoin prijs niet onder de $6250 dollar en boven de $6650 dollar uit gekomen.

bitcoin koers

In tegenstelling tot de enorm beweeglijke koersverloop in juli en begin augustus zien we de Bitcoin koers deze week ijzingwekkend stil blijven. Volgens verschillende analyses ligt de volatiliteit op het laagste punt in veertien maanden tijd.

Op het moment van schrijven ligt de Bitcoin koers rond de $6500 dollar. 24 uur geleden lag de BTC koers rond de $6413 dollar. Dat betekent dat we de koers vandaag, heel licht, met zo’n 1,4 procent zien stijgen.

Het blijft niet vaak zo stil in de cryptowereld als dat het deze week is. Volgens verschillende analisten is dit de stilte voor de storm. Over een aantal dagen komt er opnieuw nieuws naar buiten over het goed- of afkeuren van de Bitcoin etf’s. Dit zou de koersen wel eens flink kunnen opschudden.

Altcoins verliezen

De situatie op de altcoin markt blijft zorgwekkend. Zo heeft Ethereum (ETH) de afgelopen weken enorme verliezen geleden. Vandaag verliest de op één na grootste cryptocurrency opnieuw zo’n 3 procent van haar waarde.

Niet alleen Ethereum verliest vandaag opnieuw terrein. Ook altcoins als Ripple, Bitcoin Cash en Stellar zien de koersen dalen. De enige uitzondering op de dalende cryptocurrency markt is Tezos (XTZ). Deze cryptocurrency is de afgelopen week met zo’n 13 procent gestegen.

Bron Newsbit

By |2018-08-21T02:29:39+00:00augustus 21st, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie