Bitcoin komt even boven de $8.000 uit – beleggers lijken voor te sorteren op de goedkeuring van een ETF

//Bitcoin komt even boven de $8.000 uit – beleggers lijken voor te sorteren op de goedkeuring van een ETF

Bitcoin komt even boven de $8.000 uit – beleggers lijken voor te sorteren op de goedkeuring van een ETF

De bitcoin heeft op dinsdagochtend rond half tien de magische grens van 8.000 dollar doorbroken.

De belangrijkste munt op de cryptomarkt viel binnen een half uur weer wat terug, maar de recente stijgende lijn wordt in elk geval doorgezet.

Het is nog afwachten of de bitcoin echt los zal gaan, alhoewel ‘influencers’ in cryptoland er van alles aan doen om de digimunt omhoog te praten.

Er doen geruchten de ronde dat het ernaar uitziet dat een eerste Exchange Traded Fund (ETF) op bitcoins daadwerkelijk het levenslicht gaat zien. Het is iets waar veel bitcoinbeleggers en potentiële beleggers al geruime tijd naar uit kijken.

Eind juni heeft de Securities and Exchange Commission (SEC) om commentaar gevraagd op de aanvraag voor een listing en het verhandelen van een ETF op bitcoins, en op 10 augustus wordt de beslissing van de SEC verwacht.

Bron Businessinsider

By |2018-07-24T13:44:36+00:00juli 24th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie