Bitcoin komt even boven $7.300 uit, cryptomarkt hoogste waarde in drie weken

//Bitcoin komt even boven $7.300 uit, cryptomarkt hoogste waarde in drie weken

Bitcoin komt even boven $7.300 uit, cryptomarkt hoogste waarde in drie weken

Nadat de prijs van Bitcoin (BTC) zaterdag aan het eind van de middag een flinke sprong in de richting van $7.200 maakte, heeft gedurende zondagochtend 2 september een stijgende lijn weten te handhaven en kwam het rond het middaguur zelfs boven de $7.300 uit. Daarmee steeg de totale markt voor cryptocurrencies in de afgelopen 24 uur van ongeveer $231,1 miljard naar $236,5 miljard, wat de hoogste waarde in drie weken betekent.

De laatste keer dat Bitcoin nog boven de $7.300 uitkwam was bijna een maand geleden op 4 augustus. De totale marktwaarde van BTC bedraagt op het moment van schrijven bijna $125 miljard, waarmee het bijna 53% van de totale marktwaarde voor cryptocurrencies voor haar rekening neemt.

bitcoin_komt_even_boven_de_7300_dollar_uit_cryptomarkt_hoogste_waarde_in_drie_weken_grafiek

Bitcoin Cash (BCH), momenteel de op drie na grootste cryptocurrency op basis van totale marktwaarde, maakte net als op zaterdag, op zondag 2 september een winst van dubbele cijfers. Sinds het begin van deze maand heeft BTC een stijging van meer dan 20% meegemaakt. Dat zou gedeeltelijk te danken zijn aan een recente stresstest die werd uitgevoerd op het BCH-netwerk. Bij die stresstest werd de transactiesnelheid en -stabiliteit op het netwerk bepaald en behaalde het maar liefst 2 miljoen transacties op één dag.

Bron Crypto Insiders

By |2018-09-03T07:41:32+00:00september 3rd, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie