Bitcoin klaar voor bull run zegt CEO Digital Currency Group Barry Silbert

//Bitcoin klaar voor bull run zegt CEO Digital Currency Group Barry Silbert

Bitcoin klaar voor bull run zegt CEO Digital Currency Group Barry Silbert

De Bitcoin-prijs heeft haar bodem bereikt, en is klaar voor een bull-rally, volgens Barry Silbert, CEO van Digital Currency Group, misschien wel het meest productieve investeringsfonds van de crypto-industrie.

In het Fast Money-programma op CNBC zei Silbert dat veel mensen al een lange tijd aan het wachten waren op een bodem die het einde van de bear markt zou betekenen. De recente stijging tot boven de $7.000 geeft volgens Sibert aan dat die bodem nu bereikt is:

Veel institutioneel geld met ‘dry powder’ was op zoek naar een mogelijkheid om binnen te komen en ik denk dat de bears gewoon geen energie meer hadden, geen Bitcoins meer om te verkopen.

Silbert vindt dat de stabiele prijs van Bitcoin na de stijging van dinsdag, ondanks een hoop recente kritiek op de cryptocurrency, een bullish sentiment laat zien:

Als de voorzitter van de Fed negatieve dingen over Bitcoin zegt, en Howard Marks negatieve dingen over Bitcoin zegt, en Ken Griffin negatieve dingen over Bitcoin zegt, en dat doet allemaal niks met de Bitcoin-prijs, dan denk ik dat dat echt een bullish teken is.

Afgelopen woensdag toonde hij zich op de Delivering Alpha Conference in New York ook al bullish over de nabije toekomst van Bitcoin:

We hebben waarschijnlijk de bodem voor dit jaar bereikt. Ik heb van de week nog wat geld in Bitcoin gestoken. Als een beleggingscategorie is het iets blijvends… Ik ben er 100% zeker van dat een gedecentraliseerde, non-fiat vorm van geld iets blijvends is.

Silbert wees erop dat de tweede helft van 2018 “enige consolidatie” zal meemaken. Hij merkte ook op dat institutionele investeringen niet veel langer op zich zullen laten wachten. Hij zei dat de custodian solutions zoals die onlangs door Coinbase zijn aangekondigd, een belangrijke rol zullen spelen bij het effenen van de weg voor institutioneel geld. Hij verwacht daarom dat 2019 een “belangrijk jaar” zal worden voor de cryptomarkt.

By |2018-07-20T18:03:04+00:00juli 21st, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie