Chamath Palihapitiya, CEO van Social Capital, zei onlangs op de Delivering Alpha-conferentie van CNBC dat Bitcoin goud “effectief heeft vervangen”:

Ik kan met een gerust hart zeggen dat bitcoin goud heeft vervangen, en dat zal het blijven doen.

Palihapitiya verwacht dat de marktkapitalisatie van Bitcoin zal blijven groeien. De miljardair weigerde echter een specifieke prijsvoorspelling te doen tijdens zijn gesprek met Scott Wapner van CNBC.

In januari voorspelde de voormalige Facebook-directeur dat de Bitcoin 200.000 dollar zou kunnen bereiken, maar hij zei ook dat het nog wel 10 jaar zou duren voordat het vlaggenschip van de cryptocurrency dat zou bereiken:

Waar gaat het heen? Het gaat waarschijnlijk naar $100.000 tot $150.000, en dan naar $200.000.

Palihapitiya zei ook dat hij “zeer bezorgd” was over inflatie. Hij zet in op hypergroeibedrijven, cashflowbedrijven en niet-gecorreleerde activa zoals Bitcoin.

Tijdens het meest recente interview zei Palihapitiya dat crypto “heel groot” zou kunnen worden:

Ik ben een enorme intellectuele stier. Het kan heel groot worden. We moeten er allemaal aandacht aan besteden.

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goed rendement kan worden behaald. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen.

Wordt lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen.

Lees hier meer Cryptocurrency nieuws.