Bitcoin gaat naar 1500 dollar volgens Bloomberg

//Bitcoin gaat naar 1500 dollar volgens Bloomberg

Bitcoin gaat naar 1500 dollar volgens Bloomberg

Analisten van Bloomberg voorspellen dat Bitcoin (BTC) “verder zal dalen”, meldde Bloomberg op 16 november. “Bitcoin is niet langer saai” verklaart Bloomberg, voordat hij beweert dat analisten voorspellen dat de prijs zo laag zou kunnen worden als het $ 1.500-punt, een verdere daling van 70 procent van de prijs van de munt.

Bloomberg citeert de oprichter van hedge fund Travis Kling, die zegt “dat hij niet goed sliep” vanwege de mogelijke onrust in de cryptomarkten als gevolg van de recente Bitcoin Cash hard fork:

“Er is een kleine kans dat er iets heel ergs zou kunnen gebeuren in verband met Bitcoin Cash dat dan de hele cryptomarkt zou kunnen beïnvloeden.”

Bloomberg Intelligence analist Mike McGlone zette het argument voort en zei dat de recente marktcrash “werd veroorzaakt door de pomp voor de Bitcoin Cash hard fork.” Zoals Bloomberg meldt, legt hij uit dat de “pomp die enkele weken geleden begon, de markt een bezig hield”. Dit is een blijvende bearmarkt. ”

De bearmarkt in de cryptocurrency industrie heeft duidelijk meer dan alleen de prijzen beïnvloed. De belangrijkste in de VS gevestigde GPU-fabrikant Nvidia meldde onlangs een opmerkelijke omzetdaling in het huidige kwartaal, daarbij verwijzend naar minder GPU-verkopen die specifiek worden gebruikt voor cryptocurrency-mining.

In een recent bericht aan klanten voorspelde Fundstrat Global Advisors-analist Rob Sluymer dat het “weken, zo niet maanden” zal duren voordat Bitcoin zich zou herstellen van de “technische schade” veroorzaakt door de recente instorting van de prijs.

In een aparte notitie deze week, Fundstrat mede-oprichter en hoofd van Research Tom Lee vertelde klanten dat hij zijn vorige eindejaarsdoel voor Bitcoin’s prijs van $ 25.000 naar $ 15.000 gaat verlagen.

Did you like this?
Tip Kevin Koolmees with Cryptocurrency

Donate Bitcoin to Kevin Koolmees

Scan to Donate Bitcoin to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some bitcoin:

Donate Bitcoin Cash to Kevin Koolmees

Scan to Donate Bitcoin Cash to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send bitcoin:

Donate Ethereum to Kevin Koolmees

Scan to Donate Ethereum to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Ether:

Donate Litecoin to Kevin Koolmees

Scan to Donate Litecoin to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Litecoin:

Donate Monero to Kevin Koolmees

Scan to Donate Monero to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Monero:

Donate ZCash to Kevin Koolmees

Scan to Donate ZCash to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some ZCash:
By |2018-11-20T12:22:01+00:00november 20th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Leave A Comment