Bitcoin, Ethereum en Litecoin beschikbaar op Yahoo Finance

//Bitcoin, Ethereum en Litecoin beschikbaar op Yahoo Finance

Bitcoin, Ethereum en Litecoin beschikbaar op Yahoo Finance

Yahoo Finance heeft Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Litecoin (LTC) toegevoegd aan haar portefeuille. Hierdoor is het mogelijk om deze aan te schaffen via hun platform.

Meerdere crypto’s mogelijk op komst

Door de hierboven genoemde cryptocurrency’s toe te voegen aan de portefeuille van Yahoo Finance krijgt het platform weer een boost van nieuwe gebruikers. Echter zijn er meerdere statistieken beschikbaar op het platform van Yahoo Finance, waaronder Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC) en EOS (EOS). Echter zijn deze momenteel nog niet beschikbaar om te kopen of te verkopen via het platform. Dit duidt wel aan dat er mogelijk nieuwe crypto’s op komst zijn voor het platform.

Belangrijke stap

De nieuwe update van Yahoo Finance zorgt er in de crypto-gemeenschap voor veel opspraak. Vele vinden het een belangrijke stap richting de adoptie van crypto’s.  Momenteel handelt de Bitcoin in de buurt van de $7.000, nadat deze in de afgelopen week deze drempel had overschreden. Op het moment van het schrijven van dit artikel is de prijs van de leidende cryptocurrency ongeveer $6,950.

Meerdere crypto’s zien kleine daling

Maar niet alleen de Bitcoin (BTC) heeft een kleine daling van de handelsprijs gezien, zo heeft ook Ethereum (ETH) op het moment van schrijven een daling van ongeveer 5.5% meegemaakt, net als de Ripple (XRP).

Goed nieuws voor crypto

Toch is het toevoegen van de BTC, ETH en LTC door Yahoo Finance zeer goed nieuws voor de cryptocurrency. Hierdoor wordt de adoptie van cryptocurrency steeds groter en is het tegenwoordig een stuk gemakkelijker om aan de digitale valuta te komen dan een aantal jaar geleden.

Bron Newsbit

By |2018-08-31T11:08:42+00:00augustus 31st, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie