Bitcoin en andere crypto’s weer in de groene cijfers

//Bitcoin en andere crypto’s weer in de groene cijfers

Bitcoin en andere crypto’s weer in de groene cijfers

De algemene cryptomarkt in de groene cijfers? Goh, dat is wel even andere koek. Sinds de enorme koersdalingen die begin dit jaar werden ingezet, is de markt in een negatieve sleur terechtgekomen. Maandenlang was er geen positieve doorbraak te bekennen. Af en toe gingen de koersen omhoog, maar daalde net zo hard weer naar beneden.

Misschien dat daar nu eindelijk verandering in is gekomen, want vele grote coins zitten in de groene opmars. Meest opmerkelijke opmars kwam deze week van Ripple (XRP), de koerswaarde ging meer met 100 procent omhoog. Cijfers die we in 2017 heel vaak hebben gezien bij cryptomunten, maar in 2018 amper tot niet voorkwamen.

Dat positieve sentiment is ook zichtbaar bij andere munten. Deze week is Bitcoin bezig met een klim naar bijna 7.000 dollar. Ethereum toont een opwaartse lijn en wie de Top 100 Cryptocurrencies op CoinMarketCap bekijkt ziet bij de prijsgrafieken veel positieve bewegingen. Een mooie tijd voor de investeerder die aan spreiden doet. Aan de andere kant laat het zien dat alle crypto’s als een soort geheel netwerk met elkaars winden meewaaien. Dit is nog steeds gevaarlijk voor een toekomstig verloop van de koers. Gaan de koersen omhoog dan is het een hosanna, echter als er één grote munt daalt, dan heeft dit weer gevolgen voor de rest met veel negatieve reacties tot gevolg.

Bitcoin en andere crytpo's weer in de groene cijfers

Bron Apparata

By |2018-09-23T13:11:27+00:00september 23rd, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie