Bitcoin bull Tom Draper: markt voor cryptocurrencies 400 keer zo groot in komende 15 jaar

//Bitcoin bull Tom Draper: markt voor cryptocurrencies 400 keer zo groot in komende 15 jaar

Bitcoin bull Tom Draper: markt voor cryptocurrencies 400 keer zo groot in komende 15 jaar

De markt voor cryptocurrencies zal nog 400 keer groter worden in de komende 15 jaar, aldus Bitcoin bull Tim Draper.

Draper deed deze uitspraak tijdens een door DealStreetAsia gesponsorde bijeenkomst in Singapore die hij via videoconferentie bijwoonde. Hij vulde aan dat de huidige staat van de crypto markt vergelijkbaar is met het internet van vroeger en dat de prijzen van Bitcoin en andere cryptocurrencies eerst nog dienen te dalen voordat ze weer omhoog klimmen.

Het internet startte met een vergelijkbaar verloop, het ontwikkelde in grote golven en kwam vervolgens tot een crash. De volgende was geconcentreerd, maar een stuk groter. Ik verwacht dat hetzelfde hier zal gebeuren.

Het is niet de eerste keer dat Draper zich op deze manier uitlaat. Eerder dit jaar vergeleek hij blockchain-technologie met de industriële revolutie, de renaissance en het ijzertijdperk. Zijn conclusie was toen dat blockchain-technologie het in de vergelijking wint als het gaat om transformationeel potentieel. In maart beweerde hij zelfs dat fiat-valuta over een jaar of vijf niet meer zullen bestaan. Als klap op de vuurpijl voorspelde Draper afgelopen juni dat Bitcoin in 2022 $250.000 waar zal zijn.

Toegegeven, als het om het vertrouwen van Draper in Bitcoin gaat, voegt hij daad bij woord. De miljardair kocht in 2014 bijvoorbeeld 30.000 Bitcoins voor een bedrag van $18 miljoen. Een snelle rekensom leert ons dat dit met de huidige koerswaardes neerkomt op een winst van meer dan $170 miljoen.  

Bron Crypto Insiders

By |2018-09-16T08:29:49+00:00september 16th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie