Bitcoin Bull Mike Novogratz lichtelijk bearish: Bitcoin pas in 2019 naar $9.000

//Bitcoin Bull Mike Novogratz lichtelijk bearish: Bitcoin pas in 2019 naar $9.000

Bitcoin Bull Mike Novogratz lichtelijk bearish: Bitcoin pas in 2019 naar $9.000

Michael Novogratz, CEO van Galaxy Digital en Bitcoin bull, sprak tijdens The Economist’s Finance Disrupted conferentie in Manhattan over de laatste ontwikkelingen in de crypto-markt.

Coinbase onderhandelt momenteel met investeringsfirma Tiger Global in een deal die er mogelijk voor zorgt dat Coinbase wordt gewaardeerd op $8 miljard. Novogratz is te spreken over de deal:

Hier is het boegbeeld van de crypto-wereld met een waarde van $8 miljard – dat is een echt bedrijf, en Tiger is geen slechte investeerder. Dit zijn slimme jongens.

Wall Street lijkt nog schuchter als het op cryptocurrency aan komt. Warren Buffet noemde Bitcoin “rattengif in het kwadraat.” Ken Griffin, miljardair en hedgefonds manager, vergeleek Bitcoin met de tulpenmanie; een term die gebruikt wordt om een periode aan te duiden waarin irrationele speculatie tot een bubbel leidt. Dit is vergelijkbaar met een periode uit de Nederlandse Gouden Eeuw waar het de naam aan ontleent. Novogratz is het duidelijk hier niet mee eens. Volgens hem geeft de waarde van Coinbase aan dat we hier niet met een tulpenmanie te maken hebben.

Novogratz geeft tevens aan dat hij niet meer verwacht dat Bitcoin (BTC) dit jaar nog boven de $9.000 uitkomt. Dat is verrassend aangezien hij onlangs nog zei dat Bitcoin over haar dieptepunt heen is, klaar stond voor een flinke groei en dat de koerswaarde van Bitcoin nog de $10.000 dit jaar gaat halen.

Novogratz gaf toen aan dat meer investeerders aangetrokken zullen worden door het FOMO-effect, de ‘Fear Of Missing Out’, oftewel angst om de boot te missen. Last but not least grapt de ex-Wall Street handelaar:

Je zult zien dat pensioenen en giften binnen de markt zullen betreden, of ik kom volgend jaar letterlijk terug zonder schoenen.

Bron Crypto Insiders

By |2018-10-04T00:42:14+00:00oktober 4th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie