Jehan Chu beweert dat er voldoende factoren zijn om de BTC prijs te verhogen, zelfs zonder Bitcoin ETF goedkeuring

Bitcoin heeft voor de eerste keer dit jaar $ 8.950 geraakt gedurende de recente prijsstijging. Tijdens een recent Bloomberg interview bleef Kenetic-oprichter Jehan Chu bij zijn $ 30.000 Bitcoin prijsvoorspelling die tegen het einde van het jaar moet zijn gerealiseerd

Hoe komen we daar?

De prijs van Bitcoin, de grootste cryptocurrency ter wereld, is nu hoger op jaarbasis, meldt Bloomberg op 26 mei. Dit is de eerste keer dat ‘crypto king’ deze prestatie sinds november 2018 heeft weten te behalen.

Wat mensen nu echt zien, is dat cryptocurrencies niet verdwijnen.

Met bedrijven als Fidelity, JPMorgan en Facebook die nu in de crypto space springen gelooft Chu dat Bitcoin niet gaan verdwijnen. Hij beweert ook dat na de teleurstellende beursintroducties van Uber en Lift mensen op zoek zijn naar ‘een ander technisch verhaal’.

Een ander argument van Chu is een veelbesproken punt van discussie onder de bulls- de Bitcoin halvering die in mei 2020 gaat plaatsvinden.

Door de combinatie van deze drie factoren kan Bitcoin tegen het einde van het jaar het prijskaartje van $ 30.000 krijgen, aldus Chu.

Bullish op ETH en XRP

Op de vraag of altcoins gaan profiteren van de opkomende piek van Bitcoin, denkt Chu dat het zeker een mogelijkheid is.

Bitcoin is het grootste merk, het is de enorme olifant in de kamer. En het heeft absoluut het zwaartepunt waar zoveel andere cryptocurrencies van profiteren “, zegt hij.

De Kenetic mede oprichter ziet verder een stijgende waarde voor Ethereum en beweerde dat het niet gaat verdwijnen. Hij beschreef de snelheid van adoptie en ontwikkelingssnelheid als ‘verbazingwekkend’.

Chu zal ook de XRP van Ripple in de gaten houden, omdat het ‘belangrijke partnerschappen’ aangaat met banken over de hele wereld.

Bitcoin ETF doet er niet toe

In tegenstelling tot veel Bitcoin-bulls, wacht Chu niet met ingehouden adem om Bitcoin ETF goedkeuring op korte termijn na het recente uitstel. Fidelity, Samsung en andere grote bedrijven zullen dienen als katalysator voor de BTC adoptie, ongeacht wanneer de SEC een Bitcoin ETF groen licht geeft.