Bitcoin (BTC) maakt kleine rebound, crypto markt voegt $4 miljard toe

//Bitcoin (BTC) maakt kleine rebound, crypto markt voegt $4 miljard toe

Bitcoin (BTC) maakt kleine rebound, crypto markt voegt $4 miljard toe

Waar de prijs van Bitcoin (BTC) sinds het begin van deze maand geleidelijk daalde van rond de $6.600 tot onder de $6.500 en daarmee onder een support level uitkwam dat het enkele weken in stand wist te houden, is het afgelopen nacht vrij plotseling weer gestegen tot net geen $6.600. Sindsdien schommelt de BTC-prijs redelijk stabiel rond de $6.590. Met de prijsstijging van Bitcoin steeg de totale marktwaarde voor cryptocurrency met $4 miljard tot bijna $219 miljard.

bitcoin_BTC_maakt_kleine_rebound_crypto_markt_voegt_4_miljard_dollar_toe_grafiek

Het dagelijkse handelsvolume van Bitcoin ligt echter nog altijd onder de $4 miljard, wat wordt gezien als een bearish indicator voor de BTC-prijs op de korte termijn. Om een zinvolle rally op de korte termijn te genereren vereist Bitcoin dagelijkse handelsvolumes van boven die $4 miljard. Als het volume van BTC niet hoger wordt naar aanleiding van de plotselinge stijging van afgelopen nacht, behoort een eveneens plotselinge daling van de crypto-markt op de korte termijn tot de mogelijkheden.

Voorafgaand aan de bescheiden rebound van vannacht vertoonde Bitcoin de laagste volatiliteit in ongeveer 15 maanden, volgens gegevens van bitvol.info. De volatiliteit is gedurende het grootste gedeelte van 2018 flink minder geworden, wat door sommigen toegeschreven wordt aan de handel in BTC-futures. In tegenstelling tot wat veel mensen denken leidde de introductie van BTC-futures tot een daling van de grote koersschommelingen voor Bitcoin.

Bron Crypto Insiders

By |2018-10-05T02:40:37+00:00oktober 5th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie