De chief executive officer van blockchain technologiebedrijf Blockstream zegt dat het toonaangevende digitale bezit Bitcoin (BTC) tegen het eind van het jaar een prijsstijging van 5x kan meemaken.

Adam Back vertelt zijn 481.600 Twitter volgers dat hij verwacht dat de Amerikaanse Federal Reserve haar krappe monetaire beleid vóór het verstrijken van 2022 gaat ombuigen en een macro omgeving gaat scheppen die bevorderlijk is voor de groei van Bitcoin.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Artikel-nieuw-design-2-1-1024x523.png
Maak een account of ga naar trading bot.

“Iedereen heeft zo zijn lievelings macro-opvattingen. Mijn gok: aandelenmarkt + Amerikaans verkiezingsseizoen, moral hazard kicks up, kwantitatieve versoepeling neemt weer toe, rente daalt weer, geldprinter gaat in overdrive. Dus valt de rente-overhang af, en BTC decorreert ergens onderweg zodra DeFi (decentralized finance) doorgespoeld is.”

Bovenop een gunstig macrodroon, zegt Back dat de goedkeuring van het langverwachte spot Bitcoin exchange-traded fund (ETF) veel beren aan de zijlijn zou kunnen laten staan.

“Mijn permabull case voor BTC/USD [is] $100.000 dit jaar. Plus een Amerikaanse fysieke Bitcoin ETF chaser (GBTC upgrade + andere) zou voor een mooie whipsaw zorgen en waarschijnlijk een grote ontkoppeling en positieve reflexiviteit in gang zetten tot een afknallende top volgend jaar.”

Back waarschuwt handelaren tegen het innemen van leveraged posities, vooral nu er veel onzekerheid is rond de DeFi ruimte.

Aurus
Aurus biedt het perfecte decentrale alternatief ten opzichte van gemiddelde stablecoin en is daarmee de missende schakel tussen crypto en fiat, Klik hier en lees meer.

“Maar wat weet ik er nou van? Gebruik gewoon geen hefboom, en vooral niet terwijl de DeFi besmetting uitwerkt. Als je geen hefboomwerking hebt kun je gewoon kopen en vasthouden en wachten, dus timing doet er niet toe. Ik ben een permabull. Dus blijf ik kopen naarmate ik me kan veroorloven. En houd vast. Het werkt op lange termijn.”

Bitcoin wisselt op het moment van schrijven van eigenaar op $20.051, een stijging van 9,94% op de dag.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en kom naar de Telegram om mee te discussiëren.