Het bureau van Santiment heeft aangekondigd dat het volume van de transacties van Bitcoin on chain blijft stijgen, aangezien BTC een nieuwe historische piek van $ 58.400 per munt heeft bereikt.

De populaire gegevensprovider Santiment heeft getweet dat, terwijl Bitcoin eerder op de dag een nieuw record bereikte en het niveau van $ 58.400 bereikte, het volume van Bitcoin on-chain transacties blijft stijgen.

Het on chain volume van Bitcoin komt overeen met dat van januari 2018

Het Santiment analyseteam is op Twitter gegaan om aan te kondigen dat, terwijl ‘s werelds vlaggenschip cryptocurrency opnieuw een opeenvolgend record van $ 58.355 heeft bereikt, het volume van Bitcoin on-chain transacties blijft stijgen.

Volgens de tweet bedroeg de recente dagelijkse gemiddelde waarde bijna $ 28 miljard, wat vergelijkbaar is met het on chain BTC volume in januari 2018 – de periode nadat Bitcoin voor de eerste keer $ 20.000 bereikte en het begin van de zogenaamde crypto winter die ongeveer twee jaar duurde.

Wat betreft het vorige all time high van zaterdag sprong Bitcoin boven de $ 57.000.

Transacties op de keten worden geverifieerd en geregistreerd op de blockchain. Transacties buiten de keten verwijzen naar aankopen van kleine dingen met contant geld of zakgeld via betalingssystemen zoals PayPal.

Het uitstroom volume van Bitcoin exchanges bereikt het hoogste punt in een maand

Een andere analyse aggregator, Glassnode, heeft gemeld dat verschillende andere Bitcoin on-chain fundamentals ook zijn verbeterd en een stijging laten zien.

Volgens zijn tweet heeft de waarde van Bitcoin die uit crypto exchanges verdwijnt, een hoogste punt in een maand bereikt van $ 102.299.130,40.

Op zondag bedroeg dit hoogste punt $ 102.157.190,39.

Nu trekken financiële instellingen en detailhandelaren BTC terug naar cold wallets en experts verwachten binnenkort een Bitcoin liquiditeitscrisis.

In de tussentijd is het aantal Bitcoin wallets dat winst maakt, gestegen tot het hoogste punt in één maand van 99,4 procent, en het aantal niet nul BTC portefeuilles heeft een recordhoogte bereikt van 35.502.504.

Tot dusverre was 2021 goed voor Bitcoin, omdat steeds meer grote financiële instellingen erin stappen.

Tesla heeft 1,5 miljard dollar ingezet op BTC en MicroStrategy heeft nog eens 1,3 miljard dollar opgehaald van aandeelhouders om meer Bitcoin te kopen.

Het bedrag aan crypto-activa onder beheer van Grayscale Investments bedraagt ​​nu $ 40 miljard, wat een dubbele stijging is sinds het begin van het jaar.

Meer Cryptocurrency nieuws.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer over automatisch handelen met trading software (bot).