BTC / USD gaat waarschijnlijk binnen een jaar de $ 300.000 bereiken, zegt de populaire analist, dankzij een “versterkte bullish feedback loop”. Bitcoin (BTC) die binnen één jaar tijd $ 300.000 haalt is niet uitgesloten zegt de populaire statisticus Willy Woo.

In een reeks tweets op 1 december verklaarde Woo dat hij “nog nooit zo optimistisch was” over de vooruitzichten van Bitcoin voor 2021.

Bitcoin kopen met iDEAL zonder commissie? Dat kan bij Bitvavo!

Woo bekijkt “versterkte bullish feedback loop”

Hij besprak een mogelijk prijstraject en bevestigde dat hij tegen december volgend jaar naar zes cijfers kijkt.

“Mijn topmodel dat eind 2021 $ 200k per BTC suggereert, ziet er achterhaald uit, $ 300k is niet uitgesloten”, aldus een bericht.

De huidige markt betaalde gemiddeld $ 7456 voor hun munten. Jullie zijn allemaal genieën. “

Woo gebruikte zijn technische Top Cap metriek om de prognose te leveren. Ondanks dat het wat zijn analytische website Woobull ‘experimenteel’ noemt, heeft Top Cap in het verleden nauwkeurig de prijsklassen geëvenaard.

BTC / USD-voorspellingen met Top Cap-extensie (stippellijn). Bron: Willy Woo/ Twitter

Hij ging verder met het afnemende aantal BTC dat op spotbeurzen wordt gehouden als teken dat de bullish prijsactie in de komende twaalf maanden wordt gekatalyseerd.

“Ik ben nog nooit zo optimistisch geweest voor 2021”, schreef hij.

“Deze her accumulatiefase valt samen met de uitputting van de spotmarktvoorraad, ongeveer 2x zo lang en dieper dan de vorige cyclus. Het zal BTC sturen. “

Ten slotte is de dollarwinst in de marktkapitalisatie van Bitcoin voor elke dollar die in deze cyclus is geïnvesteerd, groter dan de bull runs in 2013 en 2017.

“Alles wijst erop dat reflexiviteit toeneemt; een versterkte bullish feedback loop voor 2021, ”concludeerde Woo.
Is er iemand bearish in 2021?

Woo is verre van de enige in zijn optimistische vooruitzichten voor Bitcoin na 2020.

Torenhoge prijsvoorspellingen zijn de afgelopen twee maanden voorbij gekomen, waarbij de schatting van de kwantitatieve analist PlanB voor december 2021 van $ 100.000 nu bescheiden lijkt.

Buiten technische kringen zijn bekende figuren zoals seriële investeerder Mike Novogratz begonnen prijsvoorspellingen naar de mainstream te brengen. In het geval van Novogratz vertelde hij vorige maand aan actrice Maisie Williams dat BTC / USD naar $ 20.000 zou stijgen en vervolgens naar $ 65.000. Williams investeerde vervolgens.

Deze week kwam ondertussen een gigantische prijsvoorspelling van $ 590.000 dankzij de meetwaarde gerealiseerde winst / verlies, die is teruggekeerd naar zijn originele startpositie voor de bull-run.