Binance’s dagelijkse volume bereikte een oogverblindende $100 miljard op 20 oktober, volgens een tweet van CEO Changpeng Zhao.

De toonaangevende cryptobeurs noteerde deze cruciale mijlpaal op de dag dat Bitcoin, de grootste cryptocurrency, een nieuwe all-time high van $ 67.276 bereikte.

Ondanks de invoering van strengere maatregelen voor gebruikers als gevolg van streng toezicht door de regelgevende instanties, geniet Binance een comfortabele voorsprong op andere cryptobeurzen in zowel spot- als derivatenhandel, volgens gegevens verstrekt door CoinMarketCap.

Bitvavo

Eerdere deze maand kondigde het handelsplatform ook een ecosysteemfonds van $ 1 miljard aan.

Ondertussen is de gedecentraliseerde financiële sector bezig met een inhaalslag ten opzichte van de gecentraliseerde kolossen. De totale waarde vastgelegd in DeFi-protocollen heeft voor het eerst de 100 miljard dollar bereikt.

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen met een crypto trader.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.