• Binance heeft haar 15e driemaandelijkse coin burn van Binance Coin (BNB) voltooid.
  • 1.099.888 BNB ter waarde van $ 0,595 miljard werd vernietigd
  • De totale voorraad BNB is teruggebracht van 170,532 miljoen naar 169,432 miljoen
  • De laatste BNB coin burn was de grootste tot nu toe

Eerder vandaag voerde de cryptobeurs van Binance zijn 15e driemaandelijkse BNB coin burn uit. Het evenement haalde 1.099.888 BNB uit omloop met een waarde van ruwweg $ 595,314 miljoen op dat moment, en werd daarmee de meest waardevolle Binance Coin burn tot nu toe.

Crypto trader
Automatisch daytraden? Lees hier meer!

Met de recente coin-burn vermindert de totale voorraad van Binance Coin (BNB) van 170.532.825 BNB naar 169.432.937 BNB. De driemaandelijkse coin-burns zullen doorgaan tot er nog slechts 100.000.000 Binance Coin (BNB) in omloop zijn.

De CEO van Binance, CZ, markeerde de gebeurtenis door de enorme omvang van de coin burn te delen via de volgende tweet.

Binance Coin (BNB) houdt $500 vast temidden van nieuws over Turkije dat cryptobetalingen verbiedt

Eerder vandaag bereidde Binance Coin zich voor op wat leek op een retest van het $572 prijsgebied, vanaf een lokaal dieptepunt van $506, als gevolg van het nieuws van de massale coin burn van $595 miljoen aan BNB. Echter, zodra BNB $550 raakte, werd de crypto-verse bewust gemaakt van een plan van de Turkse Centrale Bank om cryptocurrencies te verbieden als een vorm van betaling met ingang van 30 april.

Als gevolg van het nieuws van een op handen zijnde cryptobetalingsverbod in Turkije, hertestte Binance Coin (BNB) kort daarna opnieuw de lokale low van $506. Dit laatste prijsgebied is nu een gebied om in de gaten te houden, omdat het zal bepalen of BNB onder de psychologische prijs van $500 zakt.

Binance Smart Chain On-Chain Metrics blijven sterk

Vanuit fundamenteel oogpunt zou de dip van vandaag en eventuele extra verliezen vandaag door BNB tijdelijk kunnen zijn, aangezien de on-chain metrics van de Binance Smart Chain wijzen op een groeiend ecosysteem rond de munt.

De Binance Smart Chain heeft een hoog niveau van gebruikersactiviteit met het netwerk dat nu een totaal van 64.957.737 unieke adressen herbergt. Het aantal dagelijkse transacties op de Binance Smart Chain is sinds het begin van de maand de 3 miljoen blijven overschrijden met de huidige telling op 4,737 miljoen.

Dergelijke activiteit op de Binance Smart Chain vertaalt zich in een stijgende toekomst voor Binance Coin, naast de driemaandelijkse BNB coin burns.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer over automatisch handelen met trading software (bot).