Binance start met bètatest nieuwe crypto-exchange in Singapore

//Binance start met bètatest nieuwe crypto-exchange in Singapore

Binance start met bètatest nieuwe crypto-exchange in Singapore

Binance, de grootste cryptocurrency-exchange ter wereld, gaat op 18 september starten met een gesloten bètatest voor een nieuwe crypto-fiat exchange in Singapore.

Changpeng Zhao, CEO van Binance, kondigde de bètatest aan op een blockchain-evenement in Singapore en meldde het vervolgens op twitter:

I just slipped that we will begin #Binance Singapore fiat exchange live money closed beta testing on Sept 18th, in 3 days. Invitation only first. Exciting! https://t.co/Hzo6jLLkfS

— CZ Binance (@cz_binance) September 15, 2018

Ik heb net uit de doeken gedaan dat wij gaan beginnen met een #Binance Singapore fiat-exchange gesloten bèta-test op 18 september, over 3 dagen. Eerst met alleen participanten op uitnodiging. Spannend!

Aldus de CEO van Binance. Verdere details over de nieuwe exchange of over de bètatest zijn nog onbekend. Tijdens het evenement was ook Tyler Winklevoss, CEO van crypto-exchange Gemini en bekend van het afgekeurde ETF-voorstel, aanwezig.

Binance kondigde vorige maand aan dat het een nieuwe exchange zal starten in Liechtenstein; de Binance LCX. Tevens had Rameau, een bestuurder bij Binance, vorige week laten weten dat het bedrijf zich gaat richten op haar groeiambities in Afrika.

Binance kwam in opspraak toen het bedrijf begin vorige maand beschuldigd werd van listing fees. Een beschuldiging die Changpeng Zhao heeft ontkend. Verder gaf de CEO onlangs aan dat hij het oneens is met de controversiële uitspraak van Buterin die verklaarde dat de crypto-markt geen 1000% groei meer zal meemaken.

Bron Crypto Insiders

By |2018-09-18T08:25:19+00:00september 18th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie