De Binance Visa Card is nu beschikbaar in de hele Europese Economische Ruimte (EER), volgens de verklaring van Binance die een paar uur geleden werd gedeeld. De kaart is rechtstreeks gekoppeld aan de Binance accounts van gebruikers en is beschikbaar op verschillende niveaus.

Volgens Binance kunnen gebruikers de kaart gebruiken om digitale activa in hun Binance accounts te besteden om wereldwijd transacties uit te voeren op meer dan 60 miljoen Visa locaties. De kaart is ook te koppelen met Google Pay en Samsung Pay. Gebruikers hebben de mogelijkheid om fysieke of virtuele kaarten te kopen.

Binance is ‘s werelds grootste cryptocurrency exchange, werkte samen met Swipe om de kaart te bedenken die werkt als de traditionele debetkaart, maar alleen transacties uitvoert in cryptocurrencies. Gebruikers kunnen geld opladen dat is opgeslagen in de Spot Wallet.

Binance Visa kaart met 7% cashback

Momenteel zullen gebruikers geen kosten maken tijdens transacties met de Binance Visa Card. Bovendien brengt de kaart geen abonnements- of onderhoudskosten met zich mee en zijn transacties in euro’s gratis. Bovendien zullen alle aankopen die via de Binance Visa Card worden gedaan, tot 7% ​​cashback opleveren.

Binance beweert dat dit het hoogste cashback-tarief is dat tot nu toe op de markt beschikbaar is. Incentives zoals de enorme cashback kunnen Binance gebruikers in heel Europa helpen groeien.

Binance kondigde plannen aan om de kaart in april uit te rollen en heeft deze in verschillende regio’s agressief gepusht. Met het Europese debuut voor de kaart zou het product binnenkort de Verenigde Staten kunnen binnenkomen. Binance heeft echter ook aangekondigd dat plannen om de kaart in Rusland te introduceren op koers liggen, ondanks het aanstaande verbod op cryptocurrency betalingen in het land.