Binance publiceert demo van een gedecentraliseerde Crypto Exchange

//Binance publiceert demo van een gedecentraliseerde Crypto Exchange

Binance publiceert demo van een gedecentraliseerde Crypto Exchange

De baas van de crypto exchange ‘Binance’ heeft gisteren een demo van een gedecentraliseerde versie van het platform aangekondigd via een tweet.

Binance nieuwe gedecentraliseerde crypto exchange

De CEO van Binance genaamd Changpeng Zhao, liet gisteren het nieuws via Twitter weten. In de tweet die verstuurt werd, presenteerde Zhao een demo van de gedecentraliseerde exchange. Voor nu is het nog slechts een demo. Op dit moment heeft het nog geen gebruikersinterface. Hieronder vind je de tweet die Zhao verstuurde;

A first (rough, pre-alpha) demo of the Binance Decentralized Exchange (DEX), showing issuing, listing and trading of tokens. All cli based, no GUI yet. A small step for #BinanceChain, a big step for #binance. https://t.co/2aXkR0gclP

— CZ (not giving crypto away) (@cz_binance) 9 augustus 2018

In de video worden verschillende belangrijke kenmerken getoond van de decentrale crypto exchange, namelijk:

  • Het maken van crypto tokens
  • Het traden van crypto tokens
  • Het noteren van tokens

Zhao maakte de datum van het uitbrengen van de nieuwe exchange niet bekend. Het is dus nog maar de vraag wanneer het op de markt komt en welke volumes de exchange aan kan.

Wat is een gedecentraliseerde crypto exchange?

Gedecentraliseerde crypto exchanges zijn volgens velen malen veiliger dan de gecentraliseerde exchanges, omdat deze vaak kwetsbaarder zijn voor hacks.

De gedecentraliseerde exchanges laten hun gebruikers hun crypto’s opslaan met behulp van persoonlijke sleutels. Hierdoor is het voor hackers niet mogelijk om met 1 aanval alle cryptowallets van meerdere gebruikers te hacken.

Binance koopt Trust Wallet om deze reden

Een tijdje geleden kocht Binance ‘Trust Wallet’ een open source, gedecentraliseerde wallet die Ethereum (ETH) en nog 20 duizend op Ethereum gebaseerde tokens ondersteunt. Binance is van plan om Trust Wallet als standaard wallet te gebruiken op de gedecentraliseerde exchange.

Bron Newsbit

By |2018-08-11T10:08:05+00:00augustus 11th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie