Binance lanceert zijn eigen Blockchain ‘Binance Chain’ in ‘komende maanden’

//Binance lanceert zijn eigen Blockchain ‘Binance Chain’ in ‘komende maanden’

Binance lanceert zijn eigen Blockchain ‘Binance Chain’ in ‘komende maanden’

Binance, ‘s werelds grootste crypto exchange gemeten in handelsvolumes, lanceert zijn eigen blockchain “Binance Chain” in de “komende maanden”, zoals het bedrijf in een tweet op 4 december onthulde.

De nieuwe door Binance gesteunde blockchain is bedoeld als basis voor het maken van nieuwe cryptocurrencies en Initial Coin Offering (ICO) tokens, zoals het bedrijf zei in de tweet:

“Binance stimuleert de acceptatie van blockchain en doet veel dingen om de industrie vooruit te helpen. Bijv. we zullen de Binance chain de komende maanden afronden, waarop miljoenen projecten gemakkelijk tokens kunnen uitgeven. ”

Volgens Forbes kondigde Binance de plannen aan tijdens een recent privé-evenement in Singapore, georganiseerd door Forbes Asia. Tijdens het “Decrypting Blockchain for Business” -evenement verklaarde Binance CEO Changpeng Zhao (CZ) dat de nieuwe plannen eigenlijk wijzen op een oude visie op crypto, die naar verwachting zal leiden tot een wereldwijde acceptatie.

Om een ​​fundamentele “verhoging van de acceptatiegraad” te bereiken, zei CZ dat het bedrijf “echt heel hard in die ruimte zal pushen”, omdat hun “oorspronkelijke bedoeling” om de een of andere reden niet is geaccepteerd.

Forbes ‘auteur Michael del Castillo, die het recente nieuws onthulde, merkte op Twitter op dat hij verwacht dat er “miljoenen munten en duizenden blockchains” zullen zijn.

Op 8 november onthulde CZ dat het bedrijf van Binance nog steeds ‘erg stabiel’ was, ondanks de recente daling van het handelsvolume van ongeveer 50 procent, evenals de aanzienlijke inzinking van crypto markten dit jaar. De Binance CEO verklaarde dat hoewel Binance slechts 10 procent van de handelsvolumes bezat die ze in januari 2018 hadden, de volumes nog steeds hoger zijn dan die van ‘twee of drie jaar geleden’, en dat het bedrijf ‘nog steeds winstgevend is’.

Onlangs heeft Binance zijn fiat naar crypto uitwisseling in Oeganda gelanceerd, waarmee zijn klanten twee grote cryptocurrencies kunnen aanschaffen: Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) – met lokale fiat currency Oegandese shilling (UGX).

Op het moment is Binance een van de grootste cryptocurrency beurzen ter wereld, met een aangepast dagelijks handelsvolume van ongeveer $ 587 miljard, volgens CoinMarketCap.

By |2018-12-05T13:16:09+00:00december 5th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie