De cryptocurrency exchange Binance heeft een nieuw platform gelanceerd om virtuele valuta te farmen in de DeFi-markt, genaamd Launchpool. Het belangrijkste doel is om te concurreren met Ethereum (ETH) nu de gedecentraliseerde financiële markt uitbreidt en een groot aantal gebruikers bereikt.

Binance introduceert Launchpool

In een onlangs verschenen blogpost kondigde Binance de officiële release van het Launchpool platform aan. Dit nieuwe product helpt gebruikers om nieuwe tokens beloningen te verwerven voor het inzetten van hun Binance Coin (BNB) en Binance USD (BUSD) tokens.

Een van de eerste projecten die op dit platform wordt gelanceerd, wordt het Bella Protocol (BEL). Gebruikers hebben de mogelijkheid om hun munten (BNB, BUSD en ARPA) in te zetten vanaf 9 september. Binance ondersteunt ook de digitale asset van BEL op 16 september om 0:00 uur (UTC). De digitale valuta wordt verhandeld in de volgende handelsparen: BEL / BTC, BEL / BNB, BEL / BUSD en BEL / USDT.

Om deel te nemen aan deze nieuwe projecten, moeten gebruikers hun geld storten op de Binance-beurs en naar de Binance Savings pagina gaan. Daarna moeten ze flexibel sparen BNB, BUSD of ARPA selecteren met het label ‘Launchpool’. Dit wordt in de beschrijving weergegeven en gebruikers kunnen hun munten binnen enkele seconden inzetten.

De recente aankondiging heeft Binance Coin naar de 8e positie in de markt geduwd. Op dit moment overtrof de virtuele valuta van de Binance-beurs Litecoin (LTC), dat een marktkapitalisatie heeft van $ 3,13 miljard.

Binance Coin heeft nu een marktkapitalisatie van $ 3,2 miljard en een prijs per munt van $ 22,18. Terwijl de markt de afgelopen 24 uur daalde, kon Binance Coin weerstand bieden en hoger komen.

Hou er rekening mee dat gebruikers hun geld op elk moment kunnen opnemen en direct daarna kunnen deelnemen aan andere aanbiedingen. Dit zou individuen in staat stellen hun risico te verminderen en er zeker van te zijn dat hun geld op elk moment op het Binance platform kan worden ingewisseld.

Tegelijkertijd zal Binance, in vergelijking met andere DeFi-platforms en -protocollen, zijn bestaande services gebruiken om vergelijkbare producten te bieden aan gebruikers met een eigen platform. Binance heeft ook laten weten dat alleen munten die op de spotportefeuilles van gebruikers staan, in Launchpool kunnen worden ingezet. Bovendien, als u BNB in ​​Launchpool inzet, ontvangt u nog steeds BNB-holdingvoordelen, zoals airdrops of het in aanmerking komen voor launchpad (voor IEO’S).