Binance is van plan om zijn activiteiten in de regio uit te breiden en de lokale regulering van cryptocurrency en onderwijs te stimuleren, vertelde Gleb Kostarev, hoofd van de activiteiten voor Rusland bij Binance. Het bedrijf verwacht bovendien te focussen op de lokale Binance Smart Chain ontwikkeling en community, merkte hij op.

Als onderdeel van de inspanning kondigde Binance verschillende lokale aanwervingen aan, waaronder Olga Goncharova, Binance’s nieuwe directeur van overheidsrelaties in Rusland en het GOS.

Goncharova werkte eerder bij de Bank of Russia als directeur van de afdeling rapportverwerking van de bank vanaf 2014. Ze was verantwoordelijk voor de verwerking van financiële overzichten van bedrijven die onder toezicht van de centrale bank stonden, en leidde ook verschillende projecten van de Bank of Russia met betrekking tot fintech en digitale transformatie.

Maak een account of ga naar trading bot.

“Binance legt grote nadruk op regulering in de jurisdicties waarin het actief is. Binance’s unieke community, technologie en innovatieve benadering van het werk geven Binance grote kansen voor verdere ontwikkeling,” zei Goncharova.

Bitvavo
Koop voordelig 156 verschillende cryptocurrencies bij Bitvavo

Vladimir Smerkis, mede-oprichter van cryptocurrency platform Tokenbox, is ook in dienst getreden bij Binance als directeur van Binance Rusland. Andere nieuwe regionale aanwervingen zijn onder meer voormalig BNP Paribas executive Kirill Khomyakov, die zal optreden als algemeen directeur van Binance Oekraïne.

“Met een bewezen staat van dienst, zal de nieuwe leiding zeker een positieve impact hebben op Binance’s groeiende aanwezigheid in Rusland, Oekraïne en Oost-Europa,” aldus Kostarev.

Het laatste nieuws markeert een belangrijke strategische zet van Binance, aangezien de regio zich steeds meer heeft ontpopt als een van ‘s werelds grootste crypto hubs en mining centra.

Kazachstan, een belangrijke GOS-lidstaat, is het op een na grootste Bitcoin (BTC) mining land na de Verenigde Staten, verantwoordelijk voor 18% van de totale Bitcoin hash rate vanaf oktober 2021. Na Kazachstan, produceert Rusland 11% van de totale wereldwijde BTC mining hash rate en is de op twee na grootste bezoeker van de website van Binance.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.