Binance Coin Market Cap Hits $ 100 miljard als BNB drukt $ 654 All-Time High

Binance Coin zet rally voort, plaatst een nieuwe all-time high, volgt het voorbeeld van Ethereum

De op twee na grootste digitale munt, BNB, de eigen munt van de Binance exchange die ook de Binance Smart Chain aandrijft, is naar een nieuw historisch hoogtepunt gestegen en heeft het prijsniveau van $665 overschreden.

Crypto trader
Automatisch handelen in crypto? Lees hier meer!

Bovendien bedraagt de marktkapitalisatie van BNB nu maar liefst $101 miljard. Dit is echter nog niet goed genoeg voor BNB om in de top 100 lijst van activa met de grootste marktkapitalisatie te komen; de 100e plek wordt ingenomen door Charter Communication met een $144,97 miljard market cap waarde.

Shell en Shopify komen daarna met $145,52 miljard en $146,94 miljard.

Zoals gemeld door verschillende bronnen in het weekend, op zaterdag 1 mei, steeg BNB naar een all-time high van $ 641 een paar dagen na de aankondiging van de lancering van haar eigen marktplaats voor niet-fungibele tokens (NFT’s) in juni.

Op die dag steeg BNB’s market cap met $2 miljard tot $97.102.482.232.

Bitvavo

Ethereum steeg naar een nieuwe historische piek op dezelfde dag en, vandaag, drukte ETH ook twee nieuwe all-time highs, de laatste is $ 3.200.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer over automatisch handelen met trading software (bot).