Binance airdropt vanaf woensdag 100 miljoen VThor

//Binance airdropt vanaf woensdag 100 miljoen VThor

Binance airdropt vanaf woensdag 100 miljoen VThor

Om de lancering van de nieuwe VeChainThor blockchain te vieren, en natuurlijk om nog meer bekendheid te genereren, gaat Binance in samenwerking met VeChain een airdrop organiseren. Mocht je willen weten wat een airdrop precies is en waarom dit promotiemiddel wordt ingezet door blockchainprojecten, bekijk dan eens deze post.

In een post op de blog van Binance heeft de Chinese exchange uitgelegd wat de gang van zaken gaat zijn omtrent deze airdrop.

Er gaan 100 miljoen VTHO tokens worden uitgedeeld. Dit zijn de tokens die worden gegeneerd met het bezit van VET tokens. Mocht je hier wat meer info over willen hebben dan kunnen we je doorverwijzen naar deze post.

Bij de tokenswap, van VEN naar VET komt er een geheel nieuwe valuta in het VeChain eco-systeem, namelijk Thor Power (VTHO). Daar waar VET het betaalmiddel is, staat Thor voor de gebruikskosten van de VeChain blockchain. Dit is te vergelijken met NEO en GAS.

Hoe meer VET iemand in zijn bezit heeft hoe meer prioriteit hij heeft op de VeChain Thor blockchain.

Deze 100 miljoen tokens worden uitgedeeld naar rato van je (eventuele) VET bezit ten opzichte van het totaal aantal VET dat aanwezig is op Binance. Dit proces gaat vanaf 1 augustus (middernacht) van start en zal tot ongeveer 5 augustus duren. 

Overigens staat deze airdrop los van de VTHO die je sowieso al maandelijks gegenereerd mocht je VET in je bezit hebben. Dit kan zowel op Binance zijn als in de officiële VeChainThor mobile wallet (iOS, Android).

Bron Cryptocoinsnieuws

By |2018-07-31T16:56:04+00:00juli 31st, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie