Australische expert wedt $8.5 miljoen dat Bitcoin $280.000 waard zal zijn in 2023

//Australische expert wedt $8.5 miljoen dat Bitcoin $280.000 waard zal zijn in 2023

Australische expert wedt $8.5 miljoen dat Bitcoin $280.000 waard zal zijn in 2023

Hoewel de marktprijs van Bitcoins momenteel allesbehalve inspirerend is, heeft een rijke Australische bull er genoeg vertrouwen in om tegen Warren Buffets Berkshire Hathaway op te wedden.

Één van de toonaangevende bookmakers van Australië, Tom Waterhouse, tweette dat een bekende crypto-expert (die ervoor kiest om anoniem te blijven) heeft gevraagd om te wedden dat tegen 2023 één Bitcoin de prijs van één aandeel in Berkshire Hathaway zal overschrijden. Deze bekende expert vertoont nogal een bullish karakter omdat de inzet $8,5 miljoen is (AUD), wat, als het uitpakt, omgerekend $1,2 miljard (USD) zal zijn.

Op dit moment heeft Bitcoin nog veel inhaalslagen te maken, aangezien Berkshire Hathaway momenteel handelt op $ 288.481, meer dan 45 keer de waarde van een Bitcoin. Waterhouse, die onlangs zijn functie als chief executive van William Hill Australia verliet, bracht naar verluidt de toekomstige gokker in contact met een groot syndicaat.

De bizarre inzet kan symbolisch zijn voor het enthousiasme van Australië voor alle dingen die verband houden met blockchain. Vorige week opende Huobi Global nog hun Australische operatie. Die nam de gelegenheid om te lanceren met tien fiat naar crypto ‘trading pairs’.

De potentieel zeer lucratieve gok kan ook een dure provocatie zijn van de leiders van de beroemde in Omaha gebaseerde holding. Zowel Warren Buffet als Charlie Munger hebben openlijk gezongen over hun wantrouwen en zelfs afkeer van Bitcoin en cryptocurrencies in het algemeen, zelfs als ze hun gecombineerde onwetendheid omtrent deze technologie hebben bekend.

Welke redenen deze geheimzinnige “crypto-expert” dan ook heeft voor het maken van deze weddenschap, hij is niet de eerste die een potentieel pijnlijke gok waagt op de toekomst van Bitcoin. Voormalig cybersecurity-ondernemer en crypto-persoonlijkheid John Macfee legde zijn mannelijkheid op het spel toen hij publiekelijk aankondigde dat als Bitcoin tegen 2020 geen $500.000 zou bereiken, hij zijn eigen penis live op tv zou eten. Mensen noemden de altijd excentrieke Bitcoin-bull gek, dus hij verdubbelde en verhoogde de waarde tot een miljoen.

Bitcoin-prijsvoorspellingen zijn inmiddels een grote trend en het lijkt erop dat sommige Bitcoin-experts geld verdienen door naar CNBC te gaan om voorspellingen te doen om een ​​paar dagen later terug te komen en uit te leggen waarom ze ongelijk hadden. Dit is echter niet de eerste keer dat iemand bitcoin heeft ingezet tegen de prijs van Berkshire Hathaway. In 2015, toen de crypto-ruimte wat kleiner was, plaatste de eigenaar van Bitbet een 1.000 BTC in een soortgelijke maar veel gecompliceerdere gok.

Bron Crypto Insiders

By |2018-07-13T13:47:38+00:00juli 13th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie