Het volgende bericht is gecommuniceerd door Anycoin Direct:

De registratie van nieuwe accounts op Anycoin Direct is weer heropend. De laatste maanden zijn we druk bezig geweest om onze backlog weg te werken. Vorige week hadden we het heuglijke nieuws dat onze backlog helemaal weg is en daarom vinden wij het hoog tijd om de registratie bij Anycoin Direct weer te heropenen. Nieuwe klanten kunnen hier een account registreren:

Live chat geopend!

Om onze (nieuwe) klanten zo effectief mogelijk te helpen, hebben we de live chat opnieuw geactiveerd. Als u een vraag heeft, kunt u de live chat openen door rechtsonder in de hoek op de groene ‘Help’ knop te drukken. Nadat u uw vraag heeft gesteld kunt u: of onze guides bekijken, of een gesprek starten met één van onze agents. Via deze live chat, kunt u allerlei vragen stellen over cryptocurrency. Onze agents willen u zo efficiënt, adequaat en direct mogelijk helpen. Net zoals onze kantooruren, is onze live chat iedere dag geopend van 9 uur in de ochtend tot 10 uur in de avond. In het weekend kunt u ons contacteren van 10 tot 8.

Koop en verkoop limieten

Ook hebben we besloten om onze minimum limieten weer te verlagen. Het koop minimum van €100 en het verkoop minimum van €500 zijn niet meer van toepassing. De nieuwe limieten zijn als volgt: €50,- voor kooporders en €200,- voor verkooporders.

Ontwikkelingen

Wij zijn constant bezig met het trainen van onze agents, zodat ze optimaal zijn voorbereid en blijven. We willen nogmaals onze klanten bedanken voor het geduld en de bemoedigende woorden die we hebben ontvangen tijdens het wegwerken van onze backlog. Er is de laatste tijd zwaar geïnvesteerd in de kennis van onze agents, omdat wij onze klanten de service willen geven die ze verdienen. Nu dat de backlog weg is, willen we ons vooral richten op het verbeteren van ons platform. Houd onze social media kanalen in de gaten en onze nieuwsbrieven. Op deze manier bent u altijd op hoogte van alle aanpassingen, updates en verbeteringen van Anycoin Direct. Wanneer er in de toekomst wederom een dergelijk drukke periode aantreedt, zullen we sneller maatregelen nemen om te zorgen dat er niet zo’n enorme achterstand wordt opgebouwd.