Anycoin Direct voegt nieuwe service toe: Coin-to-Coin traden

//Anycoin Direct voegt nieuwe service toe: Coin-to-Coin traden

Anycoin Direct voegt nieuwe service toe: Coin-to-Coin traden

Vanaf nu is het mogelijk om op een snelle en makkelijke manier direct uw favoriete coins tegen elkaar te traden middels ‘Coin-to-Coin trading’ op Anycoin Direct.

Bij Anycoin Direct zijn ze op de hoogte van het snel groeiende en innoverende cryptocurrency ecosysteem. Om met innovatie binnen de branche mee te kunnen, moeten cryptocurrency brokers zich blijven ontwikkelen. De laatste ontwikkeling bij Anycoin Direct laat klanten een verscheidenheid aan coins direct traden tegen andere coins, zonder tussenkomst van geld of een bankrekening. Anycoin Direct noemt dit ‘Coin-to-Coin Trading’, en met deze service zijn klanten in staat sneller en gemakkelijker cryptocurrencies te wisselen.

Het gebruik van Coin-to-Coin Trading

Stel u hebt op dit moment Litecoin maar heeft liever NEO. Dan kunt u gebruik maken van Coin-to-Coin Trading, welke te vinden is middels deze link. Op deze pagina kunt u invullen hoeveel NEO u wilt ontvangen. De website calculeert welke hoeveelheid Litecoin u moet verzenden om de gewenste hoeveelheid NEO te ontvangen. Vul uw NEO-wallet adres in en bevestig de order. Nu moet u enkel nog de Litecoin naar het door Anycoin Direct opgegeven adres verzenden en wachten totdat deze transactie bevestigd is. Na bevestiging zal Anycoin Direct de NEO direct naar uw wallet verzenden. Eenvoudiger wordt het niet!

Voordelen voor de klant

Anycoin Direct is een van de eerste cryptocurrency brokers die deze service toevoegt, en dat brengt een aantal interessante voordelen voor de klant met zich mee. Naast het vermijden van de verwerkingstijd en withdraw kosten van een exchange is Coin-to-Coin traden veiliger. U zult immers altijd zelf beschikken over de private keys van uw wallet. Hierdoor heeft u alles in eigen beheer. Daarnaast kunnen de meeste coins in het assortiment van Anycoin Direct bewaard worden op een hardware wallet, welke bekend staan om hun veiligheid. Deze service biedt klanten de mogelijkheid om op een unieke manier te reageren op fluctuaties in de cryptocurrency markt.

Over Anycoin Direct

Anycoin Direct is opgericht in 2013 en is een van de meest betrouwbare cryptocurrency broker gebleken voor iedereen binnen de Europese Economische Ruimte (EER). Het customer support-team kan u helpen met vragen over de technologie en is 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, e-mail en live chat. Het bedrijf zet hiermee de standaard binnen de industrie. Na het toevoegen van nieuwe coins, heeft Anycoin Direct ervoor gekozen Coin-to-Coin service te implementeren om traden nog eenvoudiger en veiliger te maken. Probeer Coin-to-Coin zelf uit door de website van Anycoin Direct te bezoeken en een account te openen: Anycoindirect.eu

Did you like this?
Tip Kevin Koolmees with Cryptocurrency

Donate Bitcoin to Kevin Koolmees

Scan to Donate Bitcoin to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some bitcoin:

Donate Bitcoin Cash to Kevin Koolmees

Scan to Donate Bitcoin Cash to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send bitcoin:

Donate Ethereum to Kevin Koolmees

Scan to Donate Ethereum to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Ether:

Donate Litecoin to Kevin Koolmees

Scan to Donate Litecoin to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Litecoin:

Donate Monero to Kevin Koolmees

Scan to Donate Monero to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Monero:

Donate ZCash to Kevin Koolmees

Scan to Donate ZCash to Kevin Koolmees
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some ZCash:
By |2018-11-07T13:58:05+00:00november 7th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN (Kevin Koolmees) of Telegram (@Crypto_Kevin).

Leave A Comment