De Solana (SOL) token heeft terrein gewonnen in de afgelopen dagen en heeft geprofiteerd van een reeks positieve gebeurtenissen. Onlangs heeft de digitale munt verschillende belangrijke weerstandsniveaus doorbroken, wat aangeeft dat kopers zich geen zorgen maken over neerwaartse druk.

Na de all-time high van Bitcoin (BTC), is de prijs van andere altcoins, zoals Ethereum (ETH), gestaag gestegen, wat heeft geholpen om de prijs van Solana te ondersteunen. SOL staat momenteel op de vijfde plaats in termen van handelsvolume onder de top 100 cryptocurrencies, met meer dan $ 6,8 miljard verhandeld in de afgelopen 24 uur, als gevolg van de opmerkelijke recente stijging.

30% rendement binnen een maand! Start ook direct

Inderdaad, het token van de high-performance blockchain gericht op DeFi, wordt momenteel verhandeld op $ 202, een stijging van 8,56% in de afgelopen 24 uur en een stijging van 26,6% in de afgelopen zeven dagen, met een marktkapitalisatie van $ 60,99 miljard, volgens CoinMarketCap.com.

Op dit moment handelt de digitale valuta op zijn hoogste niveau in meer dan een maand en is minder dan 10% verwijderd van het bereiken van zijn all-time high van $ 214,36.

Crypto-experts voorspellen

Vanwege het feit dat Bitcoin over de weerstand heen is gebroken, is het negatieve scenario uitgesloten. Zoals voorspeld door de gerenommeerde crypto handelaar CrediBull, moeten beleggers zich voorbereiden op nieuwe recordhoogtes, niet alleen in SOL, maar ook in een reeks andere altcoins.

Ondertussen wees Michael van de Poppe, een bekende crypto trading expert, erop dat SOL met 39% is gestegen sinds zijn eerste aandachtspunt.

SOL/BTC Chart

Solana ecosysteem

Het is het vermelden waard dat volgens de makers van de Solana blockchain, die opereert in de zich snel ontwikkelende ruimte van DeFi, het de “snelste blockchain ter wereld” is en “censuurbestendig” is. Het is in staat om slimme contracten, niet-fungibele tokens (NFT’s), en andere platforms te ondersteunen.

Bitvavo

Meer dan 400 projecten zijn momenteel actief in het Solana-ecosysteem, en de SOL-valuta zelf voert ruwweg 2.327 transacties per seconde uit. Hoewel er een enorm aantal transacties zijn, is de gemiddelde transactiekost opmerkelijk goedkoop, met slechts $0,00025.

In het licht van de steeds toenemende interesse rond het project, kondigde Solana aan dat hun Breakpoint evenement, dat plaats zal vinden in Lissabon van 7-10 november 2021, volledig is uitverkocht.

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen met een crypto trader.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.