De CEO van CryptoQuant verspreidt het nieuws dat een paar uur geleden Amerikaanse financiële instellingen voor 624.000.000 aan Bitcoin kochten en deze plaatsten in hun wallets voor cold storage.

Chief executive van het CryptoQuant analyseplatform Ki Young Ju ging naar Twitter om te delen dat eerder vandaag 13.000 Bitcoins werden afgehaald van de Amerikaanse crypto gigant Coinbase.

Ki Young Ju verklaarde dat die munten zijn gekocht door Amerikaanse financiële instellingen en dat ze ondanks de recente correctie BTC blijven kopen.

Voor de prijs van $ 48.000 per eenheid is 13.000 Bitcoins gelijk aan maar liefst $ 624 miljoen.

“13.000 BTC stroomde uit Coinbase”

Volgens de tweet van de CEO van CryptoQuant hebben Amerikaanse financiële instellingen eerder vandaag $ 624 miljoen aan Bitcoin verworven, dat nu, aangezien het vlaggenschip crypto op $ 51.000 staat, is veranderd in $ 668.244.200, wat de eigenaren in slechts een paar uur tijd ongeveer $ 42 miljoen aan winst oplevert. .

Ki Young Ju noemde dit in zijn tweet een zeer positief signaal voor Bitcoin.

Coinbase dient een directe IPO in bij de SEC

Zoals eerder gemeld door verschillende bronnen, heeft het in San Francisco gevestigde handelsmonster Coinbase een directe IPO aangevraagd bij de Securities and Exchange Commission.

De aandelen zullen worden verhandeld op Nasdaq onder de COIN-ticker. Vreemd genoeg is de mysterieuze Bitcoin-maker Satoshi Nakamoto op formulier S-1 vermeld als de aangewezen ontvanger.

Coinbase heeft ook onthuld dat het sinds 2012 Bitcoin en andere digitale activa op zijn balans houdt. Het bedrijf is beoordeeld op meer dan $ 100 miljard.

Terwijl Coinbase aankondigde een IPO in te dienen bij de toezichthouder, heeft ‘s werelds vlaggenschip crypto, Bitcoin, meer dan $ 51.000 bereikt.

Meer Cryptocurrency nieuws.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer over automatisch handelen met trading software (bot).