Sommige van de top Republikeinen zijn begonnen met het hof maken van kiezers uit de cryptocurrency gemeenschap

Congreslid Madison Cawthorn is naar Twitter gegaan om voor te stellen om cryptocurrencies als de nieuwe goudstandaard te gebruiken.

De republikein uit North Carolina heeft zich aangesloten bij andere conservatieven die onlangs zijn uitgekomen voor cryptocurrencies.

Op woensdag beweerde Josh Mandel, een van de leidende senaatskandidaten voor de staat Ohio, dat Amerika “double down” moest op Bitcoin. Blake Masters, een andere senaatskandidaat uit Arizona, stelde voor om de grootste cryptocurrency toe te voegen aan de strategische reserves van Amerika.

Texas Senator Ted Cruz beschuldigde onlangs Democraten van het proberen om cryptocurrencies te “vernietigen” zonder ze te begrijpen. Zoals gemeld door verschillende bronnen, heeft een van de meest invloedrijke Republikeinen zich deze week uitgesproken tegen de nominatie van crypto-scepticus Saule Omarova als de volgende Comptroller of the Currency.

Bitvavo

De goudstandaard werd in 1973 door Nixon afgeschaft, wat het begin betekende van het tijdperk van fiatgeld.
Zoals eerder gemeld heeft voormalig Facebook executive Chamath Palihapitiya onlangs geoordeeld dat Bitcoin goud had vervangen.

Cryptocurrency traden kan heel lucratief zijn. Lees meer over traden in de crypto trading gids of ga direct naar de website van Satoshi Trading Bot voor automatisch handelen met een crypto trader.

Word lid van de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen en lees hier meer Crypto nieuws.