Amazon wil iemand inhuren met ervaring in DeFi. Amazon heeft een vacature geplaatst voor een Blockchain Head of Product die “idealiter” ervaring heeft met DeFi. Amazon werft Blockchain Product Hoofd

Amazon is op zoek naar een crypto expert

De techgigant plaatste vandaag de vacature voor een Head of Product bij Amazons blockchaineenheid Amazon Managed Blockchain (AMB) in Seattle en nodigt kandidaten uit om “het succes van de klant te stimuleren in een transformerende ruimte.” De succesvolle kandidaat zal verantwoordelijk zijn voor het verbeteren van Amazon Web Service (AWS) door het integreren van blockchain-technologie en de use cases daarvan, merkt de post op.

Crypto trader
Automatisch handelen in crypto? Lees hier meer!

De beschrijving beschrijft ook hoe het bedrijf op zoek is naar iemand die “gepassioneerd is over blockchain, gedistribueerde systemen en cloud-scale software.” Naast voldoende ervaring en opleidingskwalificaties, vraagt de rol om “ervaring met blockchain frameworks, technologie en applicaties, waaronder Ethereum en Hyperledger.” Het voegt eraan toe dat de ideale kandidaat “ervaring zal hebben met het leveren van producten of innovaties in de blockchain space, en in het bijzonder DeFi of Traditionele Financiële Diensten.”

In maart voegde AMB ondersteuning voor Ethereum toe om EVM gebaseerde applicaties te laten draaien op zijn cloudplatform. Het maakte ook synchronisatie mogelijk met de publieke nodes in het Ethereum-netwerk. Ethereum is momenteel het toonaangevende DeFi platform in de blockchain ruimte.

Bitvavo

De recente ontwikkelingen suggereren dat Amazon op zoek is naar een serie van producten die compatibel zullen zijn met DeFi toepassingen. AWS is ‘s werelds grootste bedrijf in de cloudruimte, met Google als zijn naaste concurrent.

Volg de Bitcoin/Cryptocurrency Facebook groep om geen enkel nieuwsbericht te missen. Meer Cryptocurrency nieuws.

Cryptocurrency aan- en verkopen kan heel lucratief zijn. De koersschommelingen (volatiliteit) van de markt zorgt ervoor dat in korte tijd goede rendementen kunnen worden behaald tot wel 30% per maand. Lees meer over automatisch handelen met trading software (bot).