Altcoin van de Week: IOST

//Altcoin van de Week: IOST

Altcoin van de Week: IOST

ICO consultant en Crypto Trader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy verstrekt regelmatig investeringsaanbevelingen en -inzichten. Deze week is hij zeer bullish (positief) gestemd ten aanzien van IOST. IOST staat op plek 53 van Coinmarketcap en heeft een marketcap van circa ruim $230 miljoen.

Schutte: “De $0,02-steunzone is belangrijk en als IOST boven deze steun weet te blijven, dan vind ik IOST zeker koopwaardig. Op dat punt zie ik een stijgingspotentieel van 66% of meer richting de $0,05.”

 

Bron Bitcoin Magazine

By |2018-07-28T01:39:46+00:00juli 28th, 2018|Cryptocurrency nieuws|0 Comments

About the Author:

Cryptocurrency is sinds 2013 mijn passie. Tijdens het schrijven van mijn scriptie over complementair geld ontdekte ik Bitcoin. Het meest revolutionaire idee sinds het internet. Het doel van crypto-gids.nl is om het nieuws en eigen artikelen over cryptocurrencies te delen en mensen wegwijs te maken in deze wereld. Als u contact met mij wilt opnemen kan dit via LinkedIN of Telegram (@Crypto_Kevin).

Geef een reactie